Bu Sevda Bitmez: Huzurevinden Kaçan İki Yaşlı Adam Heavy Metal Festivalinde Bulundu!

Almanya'da Dithmarscher Huzurevi'nde yaşayan iki yaşlı adam huzurevinden kaçarak bir heavy metal festivali olan Wacken Açık Hava Festivali'ne gitti. Sabaha karşı polis tarafından festival alanında bulunan ikili zorla ikna edilerek huzurevine geri götürüldü. 

Dithmarscher Huzurevi'nde geçtiğimiz cuma günü yapılan sayımda iki konuğun kayıp olduğunu fark etti ve polise haber verdi.

İsimleri açıklanmayan iki yaşlı adam polisin çalışmaları sonucunda sabaha karşı 03:00'da müzik festivalinde bulundu.

Bir heavy metal festivali olan Wacken Açık Hava Festivali'nde bulunan ihtiyar müzikseverler, ilk olarak kaldıkları huzurevine dönmek istemedi ve 4 gün süren festivalde kalmak istedi. Polis iki arkadaşı uzun uğraşlar sonucu ikna etti ve kaldıkları yere dönmesini sağladı.

Polis ikili hakkında, 'kafası karışık ve sersemlemiş' bir halde olduklarını söylerken, 'Heavy metal festivalini sevdikleri çok açıktı' şeklinde açıklamada bulundu.

Polis ayrıca yaşlı adamların festivale nasıl girdikleri, biletleri olup olmadığı konusunda bilgilerinin olmadığını açıkladı.

Wacken Açık Hava Festivali, dünyanın en büyüğü olarak tanımlanıyor ve dünyanın her köşesinden müzik tutkunlarını bir araya getiriyor.

Festivale bu yıl Danzig, Judas Priest, Hatebreed ve In Flames gibi gruplar katıldı.

Festivale kaçan yaşlı ikili sosyal medyanın gündeminde...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.08.2018

Ne istediniz amcalardan!? Bitene kadar kalsalardı işte.

07.08.2018

Wacken metalkafaların Mekke'sidir, Vatikan'ıdır, Kudüs'üdür, Haiti'sidir. Yanlış hatırlamıyorsam bu sene Udo, Doro gibi çınarlar, Behemoth, Ghost ve Dimmu Borgir gibi kardinal günahlar, Belphegor (heheh), Dark Funeral, Watain gibi delü füşekler vardı. Bir de kan boşaltan Cannibal Corpse cerrahi anabilim dalını çağırmışlar, bu operasyonun üstüne de ağrı kesici olarak Solstafir'i ve Ensiferum'u getirmişler, tam teşekküllü hastane resmen. Büyük ihtimal klorofille bayıltıp bana hazırlattılar listeyi, istesem hepsi bu kadar toplanmaz çünkü. Dedemgiller şu hayattaki en büyük arzularımdan birini gerçekleştirmiş, kulağınızdan öperim beyler.

07.08.2018

kafadarlara bak hele :) huzur metalde!

TÜM YORUMLARI OKU (26)