Husumetlisini Öldürdü, Ağlayarak Teslim Olmaya Gitti! 'Abla Hallettim, Korkmayın'

Samsun'un Bafra ilçesinde kuzeni Bahri Sezgin'i (35) öldüren Ekrem Sezgin (32) teslim olmaya giderken kaydettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Kaydedilen görüntülerde ağladığı görülen Sezgin'in 'Abla hallettim, siz daha korkmayın. Namusumuzu temizledim.' dediği görüldü.

Olay, Bafra ilçesine bağlı Mustecep Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre dün Ekrem Sezgin, husumetli olduğu kuzeni Bahri Sezgin'e tabancayla ateş etti.

Bahri Sezgin, göğsüne ve ensesine isabet eden kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Sezgin’in cenazesi yapılan incelemenin ardından morga götürüldü.

Ekrem Sezgin ise olayın ardından aracıyla jandarmaya teslim olmaya giderken sosyal medya hesabından "Tabancamı aldım, teslim olmaya gidiyorum.

Herkes bir gün öğrenir neyin ne olduğunu. Abla hallettim, siz daha korkmayın. Namusumuzu temizledim" diyerek ağladı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ekrem Sezgin, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Ekrem Sezgin'in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler 👇 🎥

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Televizyon Spikerleri Ela Rumeysa Cebeci, Meltem Acet ile Hande Sarıoğlu Gözaltına Alındı
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.03.2024

Mevzu kadına yönelik tehdit ve taciz miydi? ki eğer öyleyse, acı bir şekilde kendi adaletini sağlamaya çalışmış.. Biri toprağa diğeri kodese..

Pasif Kullanıcı
10.03.2024

Biz yanlış ülkede dünyaya geldik heralde herkes birbirini vurup öldürüyor namus temizliyor aklımızı kaybetmemize az kaldı🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

10.03.2024

timrhane degil mi burasi zaten? rahmetli kadir misiroglu derdi? hic mi anlamadik?

10.03.2024

Allahım sen yardım et senden başkası yardım edemez diyorsun Ama Allahın verdiği canı sen alıyorsun? senin haddine mi almak ? Namus o bu neyse gereken adalet yoluyla çözülürdü cahillik zor iş aq

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ