Hüseyin Çevik de Son Zamlara İsyan Etti: 'Biz Şu Anda Desteklediğimiz Kişilere Sitem Ediyoruz'

Emekli maaşına, memura zam yapılırken, benzine, ekmeğe ve diğer her şeye de zam yapılmasına isyan eden Çevik, "Biz desteklediğimiz kişilere sitem ediyoruz" dedi.

Hüseyin Çevik paylaştığı videosunda, "Memur maaşına, emekli maaşına zam yapsan ne olur. Köprüye zam, ekmeğe zam, benzine zam... Biz desteklediğimiz kişilere sitem ediyoruz. 'Yeni Bakan' dedik, 'Düzeltecek' dedik daha beter oldu" dedi.

İşte o anlar: 👇

👇

Her Gün Daha da Değer Kaybeden Türk Lirası ile Böyle Alay Ettiler!

👇

"Sperm Ağzıma Gelince Midem Bulanıyor, Ne Yapmalıyım?" Sorusuna Verdiği Cevapla Gündem Olan Kadın

👇

Eski Bakan ve Gazeteci Canlı Yayında Yumruk Yumruğa Kavga Etti

👇

Denizli'de Damadın Arkadaşları, Damada 1 Milyon TL Taktı: Ama Eski Parayla

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.07.2023

dinden çıkacaksın ulan zamları allah yapıyor

21.07.2023

AKP 2002- 2012 arası iyi yönetiyordu diyenlere bir çift lafım var. Bir zahmet açın o dönemin ekonomik verilerini inceleyin. Google bilgisi bile yeter size. Ekonomideki düzeltmenin tek nedeni Ecevit ve Kemal Dervişin 10 yıllık kalkınma planıdır. Akp hükümeti devraldığında yıllarca onun ekmeğini yedi. Rahmetli Ecevit ile yaşlı diye dalga geçmeyip 5 sene daha adama sabretseydik şu an Türkiye bambaşka bir konumda olacaktı..

25.07.2023

işte budur ! Ali Babacan'ın itirafları var 2008 e kadar Kemal beyin politikalarını uygulamaya devam ettik ekstra bir şey yapmadık diye .. Sonra satıp savurmaya başladılar , özelleştirmler hız kazandı ,üretmek maliyetli satın alalım mantığıyla ithal ikameci politikayı terkedip, güya liberal politikalarla ekonominin içinden geçtiler ve sonuç bugün bu ...Bi tarafımızı yırttık bunları anlatmak için ama akepeliler inadına bu vatana hainlik edicez dediler . Daha beteri olacak . Adamlar geldiler cumhuriyetin ekmeğini yediler, mirası bitirdiler şimdi vatandaşlık satıyorlar ...

21.07.2023

Başına güneş mi geçti bunun yoksa çarpıldı mı ? 🤔🤔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ