Hüseyin Baş: "Erdoğan'ın Karşısında Tuvalet Terliği Olsa Ona Oy Veririm"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı, cumhurbaşkanı seçiminde partisinin tavrını açıkladı. 

Baş, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin 'İkinci tura kalırsa, sosyal medyada diyorlar ya 'tuvalet terliği olsa ona basarım' diye... Erdoğan'ın karşısına kim varsa onu destekleriz' dedi. 

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Habertürk'te katıldığı canlı yayında cumhurbaşkanı seçiminde partisinin tavrını açıkladı.

'Bütün adaylar netleşince karar vereceğiz. Şimdilik tek kararımız Erdoğan'ı desteklemeyeceğimiz' diyen Baş, şöyle konuştu: 'Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı kırmızı çizgimiz. İkinci tura kaldı, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu'nu destekleriz. Sosyal medyada diyorlar ya 'tuvalet terliği olsa ona basarım' diye. Erdoğan'ın karşısına kim varsa onu destekleriz. ' diye konuştu.

Hüseyin Baş, Erdoğan'ın karşısında Kılıçdaroğlu var ise Kılıçdaroğlu'nu; İnce var ise İnce'yi, Sinan Oğan var ise Sinan Oğan'ı destekleyeceklerini söyledi. İşte Hüseyin Baş'ın o açıklaması:

AK Partili Gruplar 'Yeniden Refah Faturası'nı Özlem Zengin'e Kesti
Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye: "Yalan Söylüyorsunuz, WhatsApp Yazışmaları Elimde"

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
20.03.2023

Hemde sarı tuvalet terliği böle basınca çorabı ıslatanlardan….

20.03.2023

Hiç sorun değil eldivenle basarız :) :)

20.03.2023

Bu ülkede boş koltuk bunlardan daha güven verici olduğunu kanıtladı. Dolar kuru uçarken boş koltuk sayesinde piyasalara güven aşılanarak doların yükselişi durdu.

20.03.2023

sıçtıgım boku bile desteklerim aq

21.03.2023

ahahahaha

TÜM YORUMLARI OKU (37)