Hürriyet Yazarı Selvi: 'İnce, Partiyi Hiç Siyaset Yapmamış İsimlerle Kuracak'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, partisinden ayrılarak yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen Muharrem İnce'yle ilgili edindiği bilgileri aktardı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Muharrem İnce'nin kuracağı iddia edilen yeni partinin hiç siyaset yapmamış, alanında uzman olan yeni isimler tarafından kurulacağını; partiye 'İnce’nin ekibinin kurduğu parti' görünümü verilmeyeceğini; partide eski CHP’li sadece kendisinin olacağını ifade etti.

Selvi, yazısında söz konusu partinin ilkelerinin şöyle olacağını aktardı:

"Partinin bir ayağı Moskova'da, bir ayağı Ankara’da..."

'Partinin bir ayağı Kandil’de, bir ayağı Ankara’da, bir ayağı Moskova’da, bir ayağı İran’da, bir ayağı Brüksel’de olmayacak. İki ayağı da Ankara’da olacak.'

Cumhuriyetçiler bir çatı altında toplanacak

'Yeni parti Türkiye’ye hitap edecek. Sağ-sol, Alevi-Sünni, başörtülü-başı açık gibi bir kaygısı olmayacak.

Cumhuriyetçileri bir çatı altında toplayacak bir parti olacak.'

Yeni parti iddialarını Yalçın Bayer ortaya atmıştı 👇

Hürriyet Yazarından Muharrem İnce Parti Kuruyor İddiası: '15 Eylül'de Hakkari'de Duyuracak'

Ortaya atılan iddialara İnce sosyal medya hesabından cevap vermişti 📌

Muharrem İnce'den 'Parti Kuracak' İddialarına Yanıt: 'Karar Alınca Açıklarım'

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
04.08.2020

Girdiği seçimde ,verilen oyların peşine Ekrem İmamoğlu gibi düşmeyip, "Adam kazandı" diye açıklama yapıp dermanı rakı şişelerinde arayan Muharrem İnce bence de parti kursun . Hiç bir CHP'li CNNTürk'e çıkmazken ne kadar saçma sapan proğram varsa koşa koşa giden İnce bence de bir parti kursun artık .Zaten parti çalışmasına Ayasofyada namaz kılarak başlamıştı,Devamı da gelsin alsın bu defa boyunun ölçüsünü. Sol seçmen Siyasal islamcı ve milliyetçiler gibi balık hafızalı değil .Adam Kazandı'nın hesabını sorar .

04.08.2020

Ekrem İmamoğlu sandık görevlilerinden genel merkeze ulaşan verilerden kazanacağını gördü de düştü oylarının peşine. Aynı şekilde ak parti tekrarlanan seçimde daha sandıkların tamamı açılmadan kaybettik deyip çekildi kenara. Çünkü farkın 800.000 lere gideceğini sandık görevlilerinin gönderdiği rakamlardan gördüler. Yalova Belediyesi için YSKda günlerce nöbet tuttu bu adam. Şimdi 9 milyon oy fark yediği seçimde oylarının peşine gitmedi diye eleştiriyorsunuz. Aynen ortalığı yaygaraya verip ysk binasında sabahlayıp 9 milyon fark yediği sonucuna öyle varmalıydı. Bütün akpliler dalga geçerdi adamla. Sen Ekrem İmamoğlu'nun genel merkeze gelen verilerde 800.000 oy geride olsa oylarının peşine düşeceğini mi zannediyorsun?

04.08.2020

Oy bölene oy yok. Bu kadar hainlik olmaz.

04.08.2020

İlk turda hiç kimse %50 yi geçemeyecek. 2. turda ise seçime zaten 2 kişi girecek ve muhalefet birleşecek. Yani oyları bölüyor, akpye çalışıyor, bu adam gizli akpli diyenler kemal kılıçdaroğlu'nun adamıdır. Gizli akpli istiyorsanız partiyi hdpye peşkeş çeken, oyların %70 i batıdan gelmesine rağmen delegeleri doğudan seçen, değil partinin doğudaki oyunu yükseltmek Kamer Genç gibi kendi memleketinden aday olma cesaretini dahi gösteremeyen kemal kılıçdaroğlu'na bakın. Adamlar kuruldular partiye, her sene daha da kuruluyorlar. Kim varsa bir bir tasviye edip kadrolaşıyorlar. Partinin özüne, değerlerine ve en önemlisi seçmenine sırt çeviriyorlar. Ondan sonra biri parti kurmaya kalkarsa gizli akpli. Bu adam 10 senedir chpnin başında, bugün akplilere sor bir tanesi bile genel başkanlığı bırakmasını istemez. Buna bakarak kim gizli akpli öyle karar verin.

Tamamen haklısın, ama burada yapılması gereken yeni parti kurmak yerine Kılıçtaroğlu'nun başkanlıktan çekilmesini sağlamak. Çünkü şuan Erdoğan İyi, Bahçeli Çirkin , Kılıçtaroğlu kötüyü oynuyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (39)