Humble Bundle Google İçin Değişime Gitti

Humble Bundle Google İçin Değişime Gitti

techkafa.com

Hayır kuruluşu oyuncu Humble Bundle, mobilde sıkıntı yaşıyor.

Her oyuncu artık Humble Bundle ‘ın ne olduğunu biliyordur. İndirimli oyun satarak hayır işleri yapan bu site, hem biz oyuncuları mutlu ediyor hem de hayır yaptığı kuruluşları. Ciddi anlamda hayır yapılıyor bu arada. Fakat Humble Bundle, mobil bölümünde sıkıntılar yaşıyor.

Humble Bundle’ın Android uygulaması, oyun yüklemesi bakarken kullanıcıyı başka uygulama mağazasına yönlendirebiliyor ve bu durum Google’ın pek hoşlanmadığı bir şey. Dolayısıyla uygulamanın Google Play Store’dan kaldırılma riski var. Bu riski göze alamayan Humble Bundle, uygulamayı mağazadan çekti ve güncelleyip tekrar yükleyeceğini söyledi. Güncellemede oyun satın almalar ve düzenlemeler uygulama içinden olacak, böylece Google uygulamayı kontrol edebilecek .

Mobil platformda Humble Bundle’ı kullanmadığımı fakat bilgisayar üzerinden hala kullandığımı belirterek durumun olumlu bir gelişme olduğunu söylebilirim. Uygulamanın tamamen kaldırılmasındansa geçici bir süre kalkıp daha güvenli olarak geri dönmesi tabi ki bizler için daha iyi olacaktır.

Popüler İçerikler

'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
Kimi Görmekten Bıktı Kiminin Rüyasına Giriyor: Sosyal Medyayı Ele Geçiren Dubai Çikolatası Kriz Çıkardı
Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"