Hülya Avşar'ın Programına Konuk Olan Deniz Çakır'ın Sokak Hayvanlarıyla İlgili Cevabı Ayakta Alkışlandı

Yaprak Dökümü'ndeki Ferhunde rolüyle akıllara kazınan Deniz Çakır'ın adına çoğumuz yer aldığı popüler diziler sayesinde aşinayız.

Geçtiğimiz yıl Bilgehan Baykal ile hayatını birleştiren Deniz Çakır, magazin gündemine özel hayatıyla da sık sık geliyor.

Kadın İsterse dizisiyle ekranlarda görmeye başladığımız Deniz Çakır uzun bir aranın ardından Hülya Avşar'ın, Bir Hülya Avşar Sohbeti isimli YouTube programına konuk oldu ve sorulan sorulara yanıt verdi.

"Başörtülü bir kadını oynamak isterdim" gibi hem kariyeri, hem de özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Çakır gelecek planlarından bahsetti.

Videonun ilerleyen dakikalarında "Kameraya bakıp ne söylemek istersin?" sorusuna sokak hayvanlarının uyutulması hakkında konuşan oyuncu "Saldırganlaşan hayvanlara başka yöntemler bulumak gerek" şeklinde cevap verdi.

“Sokak hayvanlarını uyutmakla ilgili ağızlarından cümleler çıkıyor. İlk beni uyutun, çok okeyim buna” şeklinde cevap veren isim sosyal medya kullanıcıların çoğundan destek gördü.

👇

İlginizi Çekebilir

Yıldız Tilbe'nin Dişsiz Fotoğrafının Üstüne Diş Doktorundan Paylaşım Yapan Seda Bakan: "Yalnız Değilsin" Dedi
Özge Özpirinçci'nin İntegralin Müfredattan Kalkmasına Verdiği "Bizim Günahımız Neydi?" Tepkisi Kahkahaya Boğdu
Komedyenler Kapışması Büyüyor: Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz-Hasan Can Kaya Göndermelerinde Tarafını Belli Etti

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
27.04.2024

Başka yöntemler bulmak gerek eee yöntem ne o beni ilgilendirmez bulun hazır konusu açılmışken duyarımı kasayim dur gerekirse beni uyutun diye ohhh hadi ben kaçtım konudan 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ Herkes senin gibi devamlı arabalarda lüks yerlerde gezmiyor milletin çocuğu yaşlısı var işe eve markete yada gezmeye yürüyerek gidiyor saldırıyorlar çözüm üretmeyecek duyar kasmasın artık sıktınız be

27.04.2024

tamam önce bundan başlasınlar

28.04.2024

olur ben de buna çok okeyim. sizin sözde duyarlarınız yüzünden kaç kişi daha ölsün ya da sakatlansın! her yere arabayla ya da korumayla gidiyorsunuz. biz normal insanların geçtiği yerlerden geçmediğiniz için sokak köpeği terörü ne bilmezsiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ