Hülya Avşar Hacker Kurbanı Oldu! 'Fotoğraflarım Var'

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar bugün magazin gündeminde yerini aldı. Bir süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı Cemal Güzelci ile anılan Hülya Avşar, bu sefer bambaşka bir konu ile gündem oldu. Avşar kızı Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Instagram hesabının çalındığını duyurdu. Hülya Avşar paylaşımında 'Fotoğraflarım var' ifadelerini kullandı. İşte tüm detaylar...

Yakın zamanda aşk dedikodularıyla anılan Hülya Avşar, bu sefer 'hacker krizi' ile gündeme geldi. Avşar, Twitter hesabı üzerinden Instagram sayfasına ulaşamadığını söyledi.

''Ahbabız Sonuçta. Sevgiliysek Çıkar El Ele Gezeriz''

Hülya Avşar geçtiğimiz haftalarda Cemal Güzelci ile aşk yaşıyor iddialarına yanıt vermişti. Avşar ''Daha da çok görebilirsiniz bizi ahbabız sonuçta. Sevgiliysek çıkar el ele gezeriz, hayatımda kimseye hesap vermedim. Olursa da zaten söylerim zaten, şu anlık arkadaşım ama kısmet. Bizi daha çok göreceksiniz'  diyerek aşk iddialarını yalanlamıştı.

''Birikmiş Fotolarım Var''

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, paylaşımında, '1 haftadır instagram hesabımı kullanamıyorum. Çözmeye çalışıyoruz. Birikmiş fotolarım var, bir süre burayı instagram niyetine kullanacağım' açıklamaları ile takipçilerinin merakını uyandırdı.

Fiziğiyle Dikkat Çekiyor...

Gülşen'in olay olan sahne kıyafetleri ardından, tüm kadın şarkıcıların destek vermek için cesur giyinme furyasına katılan Hülya Avşar, kusursuz fiziğiyle çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Ekonominin Çöküşündeyken 12 Milyon Liralık Reklam Yüzü Teklifini 'Düşüneceğini' Söyleyen Hülya Avşar Şaşırttı

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu