Hulusi Akar Yalanladı: ‘Bizim Envanterimizde Böyle Bir Silah Yok’

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, üzerinde İsmailağa Cemaati’ne selam gönderilen roket ile ilgili açıklamada bulundu. Akar, söz konusu roketin envanterde olmadığını söyledi.

TBMM’de gündeme geldi

TBMM Genel Kurulunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığının 2023 yılı bütçelerinin görüşmeleri devam ediyor. Görüşmeler sırasında söz alan CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, sosyal medyada yer alan, üzerinde 'cemaate selam' yazısının yer aldığı öne sürülen mühimmata ilişkin iddiayı dile getirdi.

'Böyle bir şey varsa çıkın yalanlayın, ben de size teşekkür edeyim.' ifadesini kullanan Bayraktutan'a Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Türk Silahlı Kuvvetlerinde öyle bir mühimmat yok' yanıtını verdi.

Söz konusu iddiaya konu olan fotoğrafın 2020 yılında bir kez ortaya atıldığına dikkat çeken Akar, 'Bir varsayım üzerine hüküm veriliyor, muhakeme yapılıyor. Çok yanlış. Bahsedilen roketle ilgili iddialar 2020'de bir daha çıkmış. Bunun bizimle alakası olmadığını söylemişiz. Bizim envanterimizde bu yok, böyle bir şey yok' diye konuştu.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR

Envanterlerinde olmayan ne anlamadım. Bu tip bir silah mı, yoksa üzerinde böyle yazı yazan bir silah mı yok envanterlerinde. Gerçi geçmişlerine dayanarak ne deseler inanamayacağım kusura da bakarlarsa da kendileri bilir.

09.12.2022

Demet istiyor ki evet Envanterdeydi simdi cünkü coktan patlatildi.Envanterimizde yok demek hic olmadi anlamina gelmez ama o böyle söyleyecek.Mecbur.Akp resmen her kutsalimiza kendi algisiyla birlestirdi.2023 te cok seyleri ögrenecegiz Milletimiz yeter ki bunlara bir dur desin..

09.12.2022

yani birisi biryerlerden roket buldu ve üstüne türkçe yazılar mı yazdı? anlamadım

09.12.2022

buda yalancı hepsi verecek o tuttukları hakimler savcılar verecek merak etmeyin az kaldı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ