Hulusi Akar 'Mavi Vatan' Tartışmasında Ateş Püskürdü!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, CHP'li Namık Tan'ın 2Mavi Vatan'la ilgili 'masal' ifadesini kullanmasına tepki gösterdi. Akar, 'Ana Vatan, Gök Vatan, Mavi Vatan, Yavru Vatan; Bir bütündür, ayrılamaz, parçalanamaz ! Parçalamak isteyenlerin akıbeti malum; Kimi denizlerde boğuldu, kimi dağlarda, çukurlarda gömüldü!' ifadelerini kullandı.

Vekillerin itirazı üzerine yeniden kürsüye çıkan Akar, itiraz eden vekillere bağırdı.

Geçtiğimiz günlerde TBMM'deki Somali tezkeresi görüşmelerinde 'Mavi Vatan' kavramıyla ilgili ' Masal' ifadesini kullanan CHP Istanbul Milletvekili Namık Tan'a tepkiler sürüyor.

Son olarak bugün kürsüde konuşma yapan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Tan'ın açıklamalarına 'Ana Vatan, Gök Vatan, Mavi Vatan, Yavru Vatan; Bir bütündür, ayrılamaz, parçalanamaz ! Parçalamak isteyenlerin akıbeti malum; Kimi denizlerde boğuldu, kimi dağlarda, çukurlarda gömüldü!' ifadeleriyle yanıt verdi.

Kürsüden indikten sonra vekillerin itirazı üzerine yeniden kürsüye çıkan Akar, kendisini dinlemeyen vekillere 'Dinleyin bir dakika. Size söz verilmedi, dinleyin...' diyerek bağırdı. O anlarda Meclis'in tansiyonu yükseldi. İşte o görüntüler; 📹

İlginizi çekebilir 👇

Erciyes Dağı’nda Uzaktan Kumandalı Arabayla Sincapları Besleyen İçerik Üreticisi Beğenileri Topladı
Hırsızı Aracın Camına Sıkıştırıp Son Sürat Yoluna Devam Eden Sürücünün Görüntüsü Sosyal Medyada Gündem Oldu
Filenin Sultanları'nın Galibiyeti Sonrası Ekrem İmamoğlu'ndan Kaptan Eda Erdem'e Yerinde Tebrik

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
29.07.2024

Sayın Hulusi Akar tüm vatanları saymış ve parçalamak isteyenlerin akibetinin ne olduğunu vurgulamış. Şimdi Şeyh Sait ve Seyit Rıza isimlerine kimler itibar gösteriyor da adları ülkede bir yerlere veriliyor?

29.07.2024

Erkek ya... Darbeciler kafana silah dayadığında da (tabi ne kadar doğruysa) bağırsaydın ya böyle. Türk askeri hele genelkurmay başkanı esir düşmez. O gece ölecektin. Sen asker falan değilsin.

29.07.2024

O asker değil yılan 🐍

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ