Hukuki Danışmanlık İçin Gittiği Avukatlık Bürosunda Cinsel Saldırıya Uğrayan Bu Genç Kadının Anlattıkları Sizi Derinden Sarsacak!

22 yaşında bir genç kadın hukuki yardım almak gittiği avukatlık bürosunda cinsel saldırıya uğradı. Bir Twitter hesabı açarak yaşadıklarını ve dava sürecini de bizlerle paylaştı. Biz de onun sesine ses olmak ve verdiği hukuk mücadelesini desteklemek için yazdığı flood'u sizlerle paylaşmak istedik. 

Kaynak: sizdenbiri____

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16. Mesajlar da bu şekilde. 👇

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR

Beni daha da üzen adamın nişanlısının onu savunması. Ya nasıl bir karaktersizsiniz abi anlamıyorum gerçekten. Hakkını sonuna kadar savun kardeşim, arkandayız👊🏻👊🏻👊🏻 Ve sakın o insan müsveddesi yerine sen utanma, biliyorum psikolojik sorunları atlatmak zordur ama yapabilirsin biliyorum. Güçlü kal😘

18.05.2019

Olay gerçek mi uydurma mı bilemiyoruz ama eğer böyle bir şey varsa bu tip olaylarda neden bir avukat bir büro diye bahsedilir, hukuki süreçten kaynaklı mı isim ve adres belirtmezler? Olayı zaten paylaşmış isim büro belirtse olmuyor mu. Madem böyle bir şey var avukatın lince uğramasından mı korkuyor. Psikolojik baskıyı engellemek için bu paylaşımları yaptıysa ifşa da edebilir. Hukuki süreç bitince belki ziyaret etmek isteyenler olacaktır. Hangi meslekten olursa olsun eğitimli de olsa insan zorbadır. Olay doğru veya değil, insanların hakkını koruyup savunması gereken hukukçu dahi karaktersiz olabiliyor. Toplum bozuk hukuk sistemi bozuk kendini güven içinde hissetmiyorsun bedavaya yaşıyoruz. Bu gidişle insanlar kendi hukuğunu uygulama rolüne bürünecek..

Bir insanı yaşarken öldürmeye hakkınız yok.

TÜM YORUMLARI OKU (11)