HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: "Hizbullah Terör Örgütü Değil"

Seçimde Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini açıklayan HÜDA-PAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun geçtiğimiz yılki açıklaması sosyal medyada yeniden gündem oldu. Yapıcıoğlu, Hizbullah için 'Bana göre terör örgütü değil' demişti. 

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda Hizbullah hakkında söylediği sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu. 

Yapıcıoğlu, binlerce kişiyi katleden Hizbullah için, 'Türkiye Cumhuriyeti'ne göre Hizbullah terör örgütü olabilir ama bana göre bir terör örgütü değil' demişti.

İşte o açıklama 📹

Seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyecek

‘Hizbullah’ın Yasalı’ HÜDA-PAR, Cumhur İttifakı’na Katıldı

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, düzenlediği basın toplantısında seçimde aday çıkarmayacaklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
11.03.2023

Hizbullah terör örgütüdür!

12.03.2023

, hüdaparın ölüsü pkk-hdp ile aynı masa oturmaz.Hüdaparın en büyük düşmanı pkk terördür , siz kimi kandırdığınızı zannediyorsunuz hüdaparın oyu yüzde 1 değil , pkknın hedefine konulan öldürülen hüdaparlı vekiller iken siz pkk benim çocuğumdur diyen hdp ile siz hangi yüzle ahlakla konuşabiliyorsunuz. Konuşken az ahlakınız olsun 6 lı masa mutabakatında yerinden-yerel yönetim maddesi var kemal kılıçdaroğlunun o metninin altında meral akşenerin imzası var , o yerinden yerel yönetimi açsınlar , kimi kandırıyorsunuz.

11.03.2023

Doğru terör örgütünden beter. 😡

12.03.2023

Amerikaya vatanı satan sizler , Türk Derin Devletinin kurduğu Hüdaparı bir amerikanın kurduğu pkk sevmez birde siz sevmezsiniz siz 6 lı masa vatan hainleriyle bu vatanı sattınız.pkkdan nefret konusunda , Hüdapar İyi partiden 100 kat daha milliyetçidir, hüdaparın ölüsü pkk-hdp ile aynı masa oturmaz. iyi parti de sizde ne ahlak var var ne ciğer meral akşenerde bariz o masada hdp yi tutuyor ama yemiyor açık açık konuşacaklar ama tek korkuları kandırdığınız o milliyetçi seçmenin kaçırma korkusu ,siz hangi yüzle ahlakla konuşabiliyorsunuz. Azcık Ahlakınız olsun , 6 lı masa mutabakatında yerinden-yerel yönetim maddesi var kemal kılıçdaroğlunun o metninin altında meral akşenerin imzası var , o yerinden yerel yönetimi açsınlar neymiş la ,siz kimi kandırıyorsunuz. kemal kılıçdaroğlu , pyd terör örgütü değildir diyen kemal kılıçdaroğlu katıldığı programda açık açık söylüyor vanda hakkaride , yerel yönetim sözünü verirken siz nasıl oluyorda hdp pkk düşmanı olan hüdapara saldırıyorsunuz

11.03.2023

Evet hizbullah dağıstanlı bir tiktok fenomenidir

12.03.2023

Türk Derin Devletinin kurduğu Hüdaparı bir amerikalı pkk sevmez , Hüdapar 1 vatandaşımızı öldürmedi ,pkk ise toplamda 90.000 insanımızı öldürdü, siz 6 lı masa vatan hainleriyle bu vatanı parsel parsel sattınız.pkkdan nefret konusunda , Hüdapar 6 lı masadan 100 kat daha milliyetçidir, Hüdaparın ölüsü pkk-hdp ile aynı masa oturmaz .ne iyi partide ne meral akşenerde ciğeriniz beş para etmez bariz o masada hdp yi tutuyor meral ama yemiyor açık açık konuşacakda tek korkunuz kandırdığınız o milliyetçi seçmenin kaçırma korkusu ,siz hangi yüzle ahlakla konuşabiliyorsunuz. 6 lı masa mutabakatında yerinden-yerel yönetim maddesi var kemal kılıçdaroğlunun o metninin altında meral akşenerin imzası da var , o yerinden yerel yönetimi açsınlar neymiş ,siz kimi kandırıyorsunuz. kemal kılıçdaroğlu , pyd terör örgütü değildir diyen kemal kılıçdaroğlu katıldığı programda açık açık söylüyor vanda hakkaride , yerel yönetim sözünü verirken siz nasıl oluyorda hdp -pkk ya değilde hüdapara saldırıyorsunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (42)