HTC, M8'in Satışlarından Memnun

HTC One M8 daha önce sızıntılarla, şimdi de satış ve analizlerle yine gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Telefonun iyi bir satış başarısı yakalayıp, HTC'yi yılın ikinci yarısı kazançlı çıkaracağı tahminleri vardı. Bununla birlikte telefonun beklentilerin altında satış yapacağı yönünde yorumlar da olmuştu. Ama gözüken satışların iyi olacağı yönünde.

Chitika, hedeflenen amaçlar doğrultusunda özel araştırmalar ve analizler yapan, bunları da raporlarla tutan Amerikalı bir firma. Chitika'nın son raporlarına göre HTC One M8 % 0.1 paya erişmiş durumda. Telefon şimdilik Amerika ve İngiltere'deki iki operatörde satışta bulunuyor. HTC'den Jason Mackenzie şimdiki ilk sınırlı satışlardan memnun olduklarını belirtti.

Ülkemizde 2.499 TL'lik ön sipariş fiyatına sahip HTC One M8, 11 Nisan'dan itibaren 100 ülkede satışa sunulacak. Çinli analist K. Tong-mu'ya göreyse mayıs sonundaki satış rakamları kesin sonucu ortaya koyacak. Tong-mu, M8'in başarılı bir telefon olmasına rağmen, beklenen satışların altında kalacağını tahmin ediyor.

teknokulis

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood