Honda Modellerinin 3 Boyutlu Yazılabilir Versiyonlarını Yayınladı

Şu sıralar gündemde bulunan sıcak konulardan bir tanesi de 3 boyutlu yazıcılar. Gün geçtikçe daha da popülerleşen, yakın gelecekte daha da yaygınlaşması beklenen 3 boyutlu yazıcılar hem endüstriyel anlamda hem de ev kullanımı anlamında yaygınlığını artıracak.

Honda da bu alanda önemli bir adım atmış ve 3 boyutlu yazıcıların yaygınlaşması konusunda bir destekte bulunmuş. Bu da honda-3d.com adresi üzerinden, Honda’nın konsept araçlarının 3 boyutlu modellerini edinebiliyor olmanız. Kısacası ulaşabildiğiniz bir 3D yazıcınız var ise, Honda’nın web sitesinden ilgili modelleri indirerek Honda’nın konsept araçlarını yazıcıdan hazırlamanız mümkün.  

Honda, yüklediği 3 boyutlu yazıcı taslaklarını Creative Commons 4.0 lisansı ile koruyor ve Honda’nın Fuya-Jo, FSR Concept, Kiwami, Puyo ve NSX Concept gibi araçları web sitesinde mevcut. Gelen kullanıcılar, hazır olan bu 3 boyutlu yazıcı çıktılarını alarak Honda’ların konsept araçlarına sahip olabiliyor.

Siz de honda-3d.com adresini ziyaret ederek 3 boyutlu yazıcıdan çıktısını alabileceğiniz özel Honda modellerini indirebilirsiniz.

webrazzi

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!