Holmes'ün Uygunsuz Paylaşımlarının Ardından Elraenn'den İlk Açıklama Geldi

Limon FC'ye dahil olan yayıncı Holmes'ün rakip takım oyuncularının eşleri hakkında yaptığı ve büyük tepki çeken çirkin paylaşımların ardından takımın başındaki sevilen yayıncı Tuğkan 'Elraenn' Gönültaş açıklamalarda bulundu.

Gerard Piqué tarafından kurulan Kings World Cup'ta ülkemizi temsil eden, sevilen yayıncı Tuğkan "Elraenn" Gönültaş tarafından kurulan Limon FC dün Meksika'da ilk rakibi ile karşılaştı.

Limon FC karşılaşmadan galip ayrılmış olsa da maç sonuna galibiyet sevinci değil çirkin iddialar damga vurdu.

Limon FC'ye dahil olan yayıncılardan Holmes'ün rakip takım oyuncularının eşleri hakkında yaptığı çirkin paylaşımlar büyük tepki çekti. 👇

Yayıncı Holmes'ün Uygunsuz Paylaşımları Kriz Yarattı: Elraenn'in Takımı Limon FC Diskalifiye Olacak mı?

Yaşanan krizin ardından Limon FC'nin kurucusu Elraenn de konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Maç öncesinde de takımlar arasında gerginlik olduğunu ve bunun sebebinin de malum olaya dayandığını anlatan Elraenn skandal paylaşımları ile büyük tepki çeken Holmes hakkında da kararını açıkladı.

Paylaşımlarıyla Türk taraftarlardan da büyük tepki gören Holmes hakkında kararını açıklayan yayıncı Holmes'ün takımdan gönderildiğini açıkladı. Konu hakkındaki açıklamaların tamamı ise şöyle.

İlginizi Çekebilir

Yayıncı Holmes'ün Uygunsuz Paylaşımları Kriz Yarattı: Elraenn'in Takımı Limon FC Diskalifiye Olacak mı?
Elraenn'in Takımı Limon FC'nin Teknik Direktörü Arda Turan Oldu!
Astık Bayrakları! Elraenn ve Pique'nin Boğaz Manzaralı Yemeğinin Altından Yeni Takım Çıktı!

Popüler İçerikler

Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
YORUMLAR

Afgan veya Suriyeli yani olayı ülkemizde yaptığında alayına laf ediyoruz. ama bu Afgan çakması Holmes aynı olayı yapınca sadece "yanlış yapmış" deyip geçiyoruz. ekipten atılmalı. hatta yaptırım uygulanıp, daha sonra ilgili takımla buzları eritmek amaçlı dostluk maçı yapılmalı. hatta imkan varsa ülkemize getirip agirlamali.

29.05.2024

Bir işe kalkışıyorsan ya sen yapacaksın ya hiç yapmayacaksın tuğkan’ın yaptığı tek hata bu tahmin bile edemizdi böyle saçmalayacağını ama tek anlamadığım konu olay ortaya çıkmadan bir kişi aga bu hikayeler ne sen oraya şahsi olarak tatile falan gitmedin demedi mi ?

30.05.2024

Bir insanın beynini gerçek manada kullanması gerçekten de büyük bi nimetmiş onu bu olayda anlamış olduk, insan bi düşünür dünya çapında bi organizasyondayım diye, normalde de yapılmaması gereken bi hareketi böyle bi organizasyonda yapması akıl tutulmasından başka bişey değil malesef 🤦 bu andavalın yüzünden ülkecek mahcup olduk, ilk gördüğümde inanın başımdan kaynar su döküldü, ben hayatımda hiç bu kadar utanma duygusu yaşamamıştım, gerçek manada yaşamamıştım..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ