Hollywood Yıldızı Jessica Alba, Kariyeri Boyunca Cinsiyet Ayrımcılığıyla Karşılaştığını İtiraf Etti!

Hollywood'un en güzel isimlerinden kabul edilen Jessica Alba'yı birçoğumuz dev ekrandan tanıyoruz. Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği röportajında Hollywood'un film sektöründe yaşanan cinsiyet ayrımcılığı hakkında çarpıcı açıklamalar yapmış. Röportajı detaylı olarak okumak isteyenleri böyle alalım... 👇

Jessica Alba hem güzelliğiyle hem de oyunculuğuyla gönüllerde taht kurmuş Hollywood yıldızlarından birisi. Kendisinin ismi yıllardır dünyanın en güzel kadınları arasında anılıyor.

Kendisini severek izlediğimiz bazı filmleri arasında 'Fantastik Dörtlü', 'Maviliklere Doğru', 'İki Aşk Arasında' ve 'Zor Baba 3' gibi yapımlar var.

1994'te ilk oyunculuk deneyimiyle bu sektöre giren kadın, geçtiğimiz günlerde kariyeriyle ilgili bazı önemli itiraflarda bulunmuş.

People dergisine verdiği röportajda, kariyerinin başından beri insanların hep onu 'sadece güzel bir yüz' olarak gördüğünü ancak kendisinin de erkeklerle aynı muameleyi görmek istediğini söylüyor Jessica.

"Eğer erkek oyuncular oynadıkları karakterle ya da senaryoyla ilgili bir fikir öne sürerse çok zeki oldukları düşünülüyor. Kadın oyuncular bunu yaptığında ise 'Nasıl yani, senin bir fikrin mi var?' gibi bir tepki alıyorlar."

"Sen fikrini belirttiğinde agresif damgası yiyorsun, erkek oyuncular nedense güçlü ve iddialı olarak anılıyor. Bence güçlü kadın imajı ve kadınların eşit pozisyona sahip olması konusunda hala çok ciddi baskılar var."

Karşılaştığı cinsiyet ayrımcılığına rağmen kendisini ne zaman güçlü hissettiği sorulduğunda ise güçlü olduğuna kendi başına karar verdiğini an olduğunu söylüyor.

"Uzun zaman boyunca bunu hak etmediğimi düşündüm. Bir hedefe ulaşmaya çalışmak tamamen ayrı konu. Ancak kendime başarılı olma imkanı tanımak, başarılı ve zeki olduğumu kabullenmek oldukça zordu."

Jessica'nın artık kendisini başarılı hissetmesinin tam zamanı aslında! Birkaç sene önce kurduğu 'Honest Company' isimli şirketinin değeri 1 milyar doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

2008'de Cash Warren ile evlenen oyuncunun bu beraberlikten üç çocuğu dünyaya geldi. Jessica'nın sosyal medya hesabı ailesinin şirin mi şirin anılarıyla dolu.😍

Kendisinin gelecek projelerini de dört gözle bekliyoruz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Oğlunun Diş Teli Tedavisini Ödemek İçin 54 Yaşında OnlyFans Hesabı Açıp Köşeyi Dönen Annenin Hikayesi
Makyaj Konusundaki Olağanüstü Yetenekleriyle Görenlerin Ağzını Açık Bırakan Genç Artist: Drian Bautista
Kaburgalarını Bile Aldırmış! Memelerini Büyütme Bağımlılığı Yüzünden 13 Yıldır Sürekli Ameliyat Olan Kadın
Hayatı Boyunca Aradığı Mutluluğu Erkeklerde Bulamayınca Kendisiyle Evlenmeye Karar Veren Instagram Modeli
Kıyafetleri Uygunsuz Bulunmuş! Kısa Bluz Giydiği İçin Uçaktan İndirilip Saatlerce Sorgulanan Genç Kadın

Popüler İçerikler

Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
Açıklama Geldi! Hz. Meryem Olduğunu İddia Eden Kadının Görüntüleri Gündem Oldu!
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"