Hollanda ve Almanya Başkonsoloslukları'nda Bayraklar Yarıya İndirildi

Dün İstanbul, Vezneciler, bugün ise Mardin’in Midyat ilçesinde gerçekleşen terör saldırıları ardından Hollanda ve Almanya başkonsolosluklarının bayraklarını yarıya indirdiği görüldü...

Kararı bizzat Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosu Robert Schuddeboom vermiş

Sözcü’nün sorularını yanıtlayan Başkonsolosluk sözcüsü, terör saldırısından dolayı Başkonsolos’un büyük üzüntü duyduğunu, saldırıda ölenlere saygı amacıyla Başkonsolosluk’ta asılı Hollanda bayrağını yarıya indirme kararı aldığını söyledi. 

Başkonsolos’un kararı Ankara’daki Hollanda Büyükelçiliği’ne de bildirdiğini kaydeden Başkonsolosluk Sözcüsü karar, dün İstanbul’da meydana gelen saldırının mağdurlarına saygımızı göstermek için alındı” diye konuştu.

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
08.06.2016

Hastayım bu adamların bizi kullanmasına ya baksana ne kadar masumca bizi kullanıyorlar.Gerektiğinde tokatlıyorlar ve gerekirse bizi ensemizden iç gıdıklayıcı bir şekilde okşuyorlar.Adamlar işi biliyor,artık bazı şeyleri aşmışlar.Dünya'nın kuralı bu,güçlüler hayatta kalır,güçsüzler ölür.Yerim ben sizi.Keşke bana vatandaşlık verseniz.Bide bizde ki beyinsiz tayfa haberi alkışlıyor hahahahah :)

Yav biraq biraq sen palavarayi biraq

08.06.2016

almanya 2 yüzlülüğü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ