Hollanda’dan Türkiye’ye Getirilmişti: Lösemi Hastası Dilara Şahin Hayatını Kaybetti

25 yaşındaki Dilara Şahin, Hollanda’nın yaşam fişini çekme kararı alması sonrasında 8.5 ay önce özel uçakla Türkiye’ye getirilip tedavi altına alınmıştı. Lösemi hastası genç kadın, dün hayatını kaybetti.

Erdoğan’ın talimatı ile getirilmişti

Dilara Şahin’in yaşam fişinin çekileceği haberi sosyal medyada yayılmış ve Erdoğan’ın talimatı ile Türkiye’ye getirilmişti.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi 8.5 ay süren Dilara Şahin, dün hayatını kaybetti.

Şahin, memleketi Kayseri’de Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
16.10.2022

Allah rahmet eylesin gencecik bir kızımız bu dünyadan göçmüş. Rabbim geride kalanlara sabır versin. Erdoğan’ın umurunda olan tek şey ŞOV yapmak. O kızcağazı Hollanda’dan getirerek şov yapıp ailesine olmayacak bir şeyin ümidini aşılamış. Aynı acı sonu geciktirmiş sadece, zira fişi çekmeye karar verilmesi artık iyileşeceğinden ümüt kalmadığının göstergesi. Herhangi bir insan hayatı Erdoğan nazarında bir oydan fazlası etmez. Para her zaman insandan önce gelir.

16.10.2022

Hollanda’da ki doktorlar yaşamasına gerek yok diye fişini çekme kararı almamıştır pek tabii hazin sonun bu olduğu netleştiği içindir. Fakat o insanın ailesi için onun kalbinin attığı her an bir umuttu. Onlar için sekiz ay daha yaşam umutla devam etmiş oldu. Gerisi işte herkes showunu yapıyor bi şekilde diyelim. Ailesinin başı sağolsun.

17.10.2022

Nietzsche umudu şöyle tarif etmiştir : çözümsüz durumum, olayın uzaması isteği

16.10.2022

Ben ötenaziyi insanca, onurlu bir veda olarak görüyorum. Devasız hastalık, acı, bilinçsiz, yaralar ve yaşayan ölü olacağına, biran evvel huzura kavuşması sevdiğin kişi için yapılacak en zor ama en yerinde davranış. Yoğun bakımda öyle trajediler, uzatmalar yaşanıyor ki, sevdiğini o halde görmek sadece acı verir. Ölümün yaşama ait bir evre olduğunu, zamanı gelince saygı ve kabul ile yol verilmesi gerektiğini bir kedim ile öğrendim. Çok yüksek üresi vardı, her hafta serum aldı, ön kollar tükendi, arka bacaklara geçildi. Ondan ayrılmak istemiyordum ve o çok sevdiğime 10 ay işkence yaptırdım. Sonra anladım ki, gücü yok, gücüm ona güç olmuyor. Yolundan çekildim, vedalaştım. Sabah ölüsünü buldum. Bana rehber oldu. Anne ve babamla da acı ama kolayca veda edebildim. Ölüm, doğum kadar normal ve yaşama ait bir evre.

TÜM YORUMLARI OKU (18)