Hollanda'da Kovid Kısıtlamalarına Karşı Protesto: 'Mark Rutte Dans Etmesini Bilmiyor'

Hollanda’da binlerce gösterici etkinlik ve eğlence sektörünün tekrar açılması için yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına karşı protesto yürüyüşü düzenledi. 

Göstericilerin ellerinde 'Mark Rutte dans etmesini bilmiyor', 'Birisiyle dans etmek istiyorum' gibi sözlerin yazılı olduğu dövizler taşıdığı görüldü.

Lahey, Amsterdam, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Leiden, Groningen, Enschede, Nijmegen ve Maastricht kentlerinde aynı anda düzenlenen “UnmuteUs' adlı protestolara toplam 150 bin gösterici katıldı.

Protestocular hükümete dans ederek tepki gösterdi.

Lahey kentindeki Malieveld Meydanı'nda bir araya gelen göstericiler, müzik ve dans eşliğinde yapılan yürüyüşte Hollanda Parlamentosunun yanından geçerek tekrar Malieveld meydanına döndü.

Göstericiler, 4 bin işletmecinin ve yüzlerce sanatçının desteklediği protestoda, hükümetin birçok Kovid-19 tedbirini kaldırmasına rağmen etkinlik ve eğlence sektörünün 1,5 yıldır kapalı kalmasına tepki gösterdi.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
12.09.2021

Bizde aşı karşıtları, onlarda kısıtlamalara protesto, iki yüzlüsünüz

Ülkemizde olunca gebersinler batı yapınca sirinlikler falan...kendi halkına kendi ülkesine düşman bir güruh var bu onedio da

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ