Hollanda'da Doğalgaz İçin 500 Euro Ödediğini Söyleyen Ahmet Akgündüz'ün Yalanını Gurbetçiler Ortaya Çıkardı

Rotterdam İslam Üniversitesi rektörü Ahmet Akgündüz Hollanda'da doğalgaz fiyatlarının yüzde 100 arttığını ve 3 odalı evi için 500 Euro ödediğini Twitter hesabından paylaştı. Ardından da gurbetçiler Akgündüz'ün yalanını doğalgaz faturalarıyla ortaya çıkardı.

Rotterdam İslam Üniversitesi rektörü Ahmet Akgündüz sık sık tepki çeken paylaşımlarıyla gündeme gelen bir isim.

2015 yılında sosyal medya hesabından "Yaşar Kemal'in hayatında ona Allah rahmet eylesin diyeceği bir ipucu bulamadığını" yazmıştı ve gündem olmuştu.

Geçtiğimiz yıl da Mustafa Kemal Atatürk’e "deccal" diyerek skandal bir paylaşımda bulunmuştu.

Şimdi de faturalardan dolayı yakınan vatandaşlara "çığırtkan" diyerek Hollanda'da doğalgaz fiyatlarının yüzde 100 arttığını ve üç odalı bir ev için 500 Euro ödediğini söyledi.

Ardından da birçok gurbetçi Akgündüz'ün yalanını faturalarıyla ortaya çıkardı ve tepkiler yükseldi.

Bu gurbetçileri biz sevdik... Ne düşünüyorsunuz?

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
20.12.2021

nasıl olsa "inanan" aptallar var, ne söyleseler akıl süzgecinden geçirmeden inanıyorlar..

20.12.2021

ağızları ishal olmuş bi de bu ağızla allah kuran diyorlar sizden daha buyuk munafık var mı acaba

20.12.2021

Yalan üretim merkezi sonuçta.

TÜM YORUMLARI OKU (22)