Hollanda Bayrağı Diye Fransa Bayrağı Yaktılar!

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
13.03.2017

Bayrak millî semboldür, Atatürk ayağının altına serilen Yunan bayrağını çiğnememiştir. Bize de yakışmaz. Ne yazık ki protestolar milliyetçilikle değil zekâ seviyesiyle doğru orantılı olunca bu sonuçlar kaçınılmaz.

13.03.2017

Cihan, bir şey merak ettim hangi ülkede yaşıyorsun?

13.03.2017

Pkk bayrağı diye Kamerun bayrağı yakmak, Ermenistan bayrağı diye Kolombiya bayrağı yakmak, Hollanda bayrağı yakacağı yerde Fransa bayrağı yakmak. Çinli yerine Koreli dövmek. İsrail'i protesto etmek amacıyla CocaCola alıp kanalizasyona dökmek. Gerçekten muhteşem bir ülkede yaşıyoruz ancak yaşayan kişiler ''bizler'' için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bilimde ilerleyip,bilimsel çalışmalara öncelik verip büyümek o şekilde kendimizden söz ettirmek yerine PORTAKAL sıkarak Hollanda'yı protesto ediyorsan Hollandalı seni ne kadar takar,dalga konusu oluyoruz herkese.

13.03.2017

Akademisyenleri içeri tıkarak, ülkende yapılan bilimsel bazı şeyleri göz ardı ederek -ki o çalışmalar başka ülkelerde dereceye giriyor çoğu zaman- imam hatiplilerin yaptığı ''sadaka taşı'' ''bilmem ne çeşmesi'' gibi bilimsel açıdan yoksun çalışmalara ödüller vererek zaten bir yerlere gelemeyiz. Belki sen engel olmuyorsun ama engel oluyorlar arkadaşım, sen de bunları göremeyerek sırf muhalefet yapıp bir şey kazanacağını düşünüyorsun. Bilime aktarman gereken parayı gidip Diyanet'e aktarıyorsan (diyanet'e hiç para aktarılmasın demiyorum) Diyanet'e aktardığın para bilime ayırdığın paranın 10 katı oluyorsa burada sorunu kimde aramam gerekiyor? Engel olmuş olunmuyor mu? Kötü bir kelime söylemek istemezdim sana ama ''boş insan'' yakıştırmasını yapmışsın bana,önce bir miktar güldüm ve sonra da şunu söylemek istedim,ben boşum da sen dolu musun ÇOMAR?

13.03.2017

biz böyle bir bayrak tanımıyoruz diyor alskdas belli aq tanımadığınız alkbdas

TÜM YORUMLARI OKU (62)