HKP’den Kılıçdaroğlu’nun Adaylığına Destek

"Ölümle sıtma arasında tercih yapmak zorunda kaldığımız için..."

Kıran, şunları söyledi:

“On binlerce insanımızın canına, yüz binlerce insanımızın yaralanmasına, yoksul halkımızın dişinden tırnağından arttırarak, yıllarca alın teri dökerek edindiği bütün birikimlerin yok olmasına mâl olan, 11 ilimizi, 15 milyon insanımızı etkileyen, hiçbir zaman unutmayacağımız, unutturmayacağımız ve hesabı da sorulacak olan deprem felaketi günlerinde yeni bir seçime doğru gidiyoruz.

Tüm devrimci, demokrat, ilerici, yurtsever, vatanseverlerin birincil görevinin bu iktidardan kurtulmak olduğunu düşünüyoruz. Millet İttifakı'na ciddi eleştirilerimiz var, çok büyük bir beklentimiz yok ama kaba deyimle ölümle sıtma arasında tercih yapmak zorunda kaldığımız için Millet İttifakı adayı olan Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz.”

Kıran, milletvekilliği seçimlerine ise 600 milletvekili adayı ile katılacaklarını belirtti.

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
YORUMLAR
14.03.2023

Yürü be Nurullah dayı senden ala ne devrimci var bu ülkede ne solcu, demokrat! Erdoğana ve akepesine tek gerçek muhalefet eden sen ve partinin değerli insanları..

14.03.2023

"ölümle sıtma arasında tercih yapmak zorundayız" açıklaması çok güzel. Zaten Millet İttifakının politikalarını tam manasıyla destekleseydiniz, Millet İttifakına desteğimi sorgulardım. Seçimi kazanana kadar "düşmanımın düşmanı dostumdur" diyeceğiz... Sonra demokrasi gelecek ve sizinle demokratik yollardan mücadele edeceğiz.

15.03.2023

Millet ittifakı gözünü dört açmazsa rakip her türlü hileyi yapar, mühürsüz oy pusulası gibi işletir, aynı insanlara, suriyelilere defalarca oy verdirtir ne de olsa mürekkep olayını kaldırmışlar. Şu an cumhur ittifakının seçimi alma ihtimali yok, halk kızgın öfkeli, ülke batağın dibinde.

TÜM YORUMLARI OKU (11)