Hırsızdan İş Yeri Sahibine Not: 'Hakkını Helal Et Abilerin Gülü'

Antalya'da girdiği iş yerinde kahvaltı yapıp, banyo ve mutfaktaki su bataryaları ile muslukları çalan şüpheli, 'Patron abi kusura bakma. Ofisine gizli girdim, çok açım. Muslukları ve dolaptan birkaç eşya aldım. Hakkını helal et abilerin gülü' yazılı not bıraktı.

Antalya'daki Olay, 2 Şubat günü saat 04.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılırmak Caddesi'nde meydana geldi. Çatı katından Hakan Düzgünkaya'ya ait iş yerine giren hırsızlık şüphelisi, önce kahvaltı yaptı. Ardından banyo ve mutfaktaki su bataryaları ile muslukları çalan şüpheli, su ısıtıcısı ve yemek yapmakta kullanılan elektrikli tencereyi aldı. Bunları bir poşete koyan şüpheli, bir çalışana ait montu da üzerine giydi. Şüpheli iş yerinden çıkmadan önce, 'Patron abi kusura bakma. Ofisine gizli girdim, çok açım. Muslukları ve dolaptan birkaç eşya aldım. Hakkını helal et abilerin gülü' yazılı not bıraktı.

"Keşke hırsızlık yapmadan gelip, istese verirdim"

Hırsızlığı sabah iş yerine gelen çalışan fark edip, polise bildirdi. Adrese sevk edilen ekipler, kimliğini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Hırsızın kendisine bıraktığı notu görünce şaşırdığını belirten Hakan Düzgünkaya, 'Önce şaka yapılıyor sandım. Gerçeği öğrenince şok oldum. Keşke hırsızlık yapmadan gelip, istese verirdim. Bir de bana not bırakıp, helallik istemiş. Şaka gibi' dedi.

Bu arada, şüphelinin iş yerine girip çıkması güvenlik kameralarına yansıdı.

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
08.02.2022

gelip istese b*k verirdin. her yer dilenci kaynıyor, %95 i meslek haline getirmiş, gerçekten ihtiyacı olduğunu bilse herkes yardım etmeye çalışır ama kiramı ödeyemiyorum diye sokakta bağıranın kendi evinde oturduğu tespit ediliyor.

08.02.2022

Belki kerizlik dersiniz ama ben şu şekilde de helal olsun der olayı dillendirmezdim hiç. 3 5 eşya almış adam onlar da hep günü kurtaracak değerde. Ne bileyim hiç mi başka değerli bir şey yoktu demwk ki yazdıklarında ciddi. Helal olsun der geçerim. Kimse bu konuda gelsin istesin verirdim demesin karşıma eli ayağı tutan biri çıkınca ben çekiniyorum neden çalışmıyo dileniyor diye, illa sömüren de vardır amq ne yaşadığını neden dilendiğini bile bilmiyoruz ki. Yargılamak saçma umarım yakalanırsa da çok ceza almaz

08.02.2022

Bunun bir hırsız taktiği olabileceğini hiç aklına getirmemişsin. Nasıl ki dilencilerin taktikleri var ise, hırsızlar da sürekli güncelleniyor : ) Polisi aramasın, takip etmesinler kafasıyla yapılmış bir hamle. Ulan aç diye birisi ofis mi soyar. Gidersin markete yada gıda işi yapan biryere çözersin işini. Külliyen yalan bu. Emin ol zibilyon kere başka yerlere girip bunun gibi notlar bırakmıştır.

08.02.2022

kusura bakma da gelse istese vermezdin. vermemek seni suçlu yapmaz tabi hiç birimizin kimseye güveni kalmadı. zaten büyük ihtimal taktik aşsa karnın doyur montu al git açlık olmadığı belli.

TÜM YORUMLARI OKU (13)