Hindistan Tek Seferde Uzaya 104 Uydu Gönderdi!

Hindistan dün gerçekleştirdiği başarılı fırlatma ile yaklaşık 350 tonluk roketi uzaya gönderdi. Rokette 104 nano uydu bulunurken bu fırlatma en çok uydu gönderimi rekoru kırdı. Daha önce ise Rusya 37 uydu ile bu rekoru elinde bulunduruyordu.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
15.02.2017

hep kullandigim ornek ama tekrar tekrar goze sokmakda fayda var: hindistanin tum uzay calismalarinin maliyeti bizim diyanetin butcesinden az. simdi dolar yukseldi yaklastilar, oncesinde 2 katiydi. daha dogrusu biz dunyaya ayak uyduramayip fakirlestigimizden, paramiz deger kaybettiginden yaklasti. yakindada gecer zate. cin gibi alir basini gider, bizde burda ayni kelamlari sarfetmeye devam ederiz.

İslam denen kendine hayri olmayan dinin dalga geçtigi Buzaya tapan Hindular bile bilim teknoloji ve astroloji biliminde sizden kat kat önde. Siz putun etrafinda dönmeye devam edin.

Benim kim oldugum belli asıl islam ne ki amk kötülenmesin ? Ayrica Milyarlarca insan Hinduizme inaniyor. Müslüman ve bilim adamı kelimeleri. Ulan yan yana gelince bile insan yakıştıramıyor :D Farabi dedigin adam Yunan felsefesini Araplara kopyala yapiştır yapmiş bir lavuktan başka bir şey degil. İbn-i Sina bile müslüman degildi. Eserlerini okuyan adam bilir pek cok kez ahireti reddetmiştir.

bizdemi ineğe tapsak!

15.02.2017

Bunu yapmakta sonuna kadar özgürsün

TÜM YORUMLARI OKU (23)