Hindistan'ın En Zengin Ailesinin Gözde Üyesi Anant Ambani'nin Görünüşü "Bu Ne Bakımsızlık?" Dedirtti

Hindistan'ın en zengin ailelerinden biri olan Ambani ailesinin biricik oğlu Anant Ambani'nin düğün sonrası görüntüleri eleştirilerin odak noktası oldu.

Hindistan'ın en zengin ailelerinden biri olan Ambani ailesinin sevilen ismi, Mukesh Ambani'nin ve Nita Ambani'nin en küçük oğlu Abant Ambani yaptığı düğünle aylardır gündemden düşmüyor.

Aynı zamanda dünyanın en zengin isimlerinden olan Ambaniler Rihanna, Justin Bieber gibi isimleri milyon dolarlar karşısında düğünlerine çağırmış ve göstersin dibine vurmuşlardı.

Anant Ambani ve Radhika Merchant'ın düğünü, Hindistan'ın en büyük ve en göz alıcı düğünlerinden biri olarak büyük bir ilgi ve heyecan yaratmış aylar süren kutlamalar Mumbai'de gerçekleşen törenle adeta bir lüks ve ihtişam şöleni olarak hafızalara kazınmıştı.

Düğün sonrası kutlamalara son veren ikili soluğu Paris'te almasının ardından yeni evli çiftin görünüşlerine eleştiri yağdı.

İşte eleştiriye boğulan o görüntü 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir:

Instagram'ın Kapatılmasına Ünlü İsimlerden Tepki Gecikmedi!
Annesinin En Büyük Destekçisi: Gülşen'i En Ön Sıradan İzleyen Azur Benan'ın Duyduğu Hayranlık Gözleri Doldurdu
Mert Ramazan Demir'le Ayrılan Afra Saraçoğlu Sorular Karşısında Paniğe Kapılınca Yolunu Kaybetti!

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
02.08.2024

Adamın tipinden midesinin bulandığını yazan, yok saç ektir, yok yağ aldır diyen kafasını başka tarafa çevirsin! Yorum yaparken bu tarzda yargılayıcı olma haddini ne kadar rahat bulabiliyorsanız adam da o kadar rahat bir yaşam sürüyor, gerisi fakirlerin dilini yoruyor sadece. Keşke şu güzellik vs algısı için kullandığınız beyninizin kalan ve çalışır durumda olan son hücrelerini bambaşka işlere yorsanız!

04.08.2024

Güzellik algısı zart algısı zurt algısı diye diye populerizmin boş algilarini boş boş konuşmaya devam ettiğiniz sürece ekranlarda binbir çeşit ben böyleyim diye kabul ettirmeye çalışan ve kötü örnek olan insanları bolca görür ondan sonra yeni nesil niye böyle oldu diye ağlarsınız. Biz fakirlerin çenesini milletin tipi değil veya parası değil ne yazık ki dayatilmaya çalışılan boktan duzen yoruyor. Birçok şeyin güzellik algısıyla değil sağlıkla alakası vardır en güzel en zayıfının bile o görüntüsünde birçok sağlıksız müdahale ve operasyon vardır. İnsanlar özgürdür istediğini yaparsan ziyade insanların beyni var keşke doğru olanı yapsalar deseniz böyle olmaz zaten. Bu adam dünya zengini ve dış görünüşünü geçtim en başta yürüyüşü bozuk kendi sağlığı için o dünya parasıyla hiçbir şey yapmıyorsa insanlar da haliyle konuşur sırf konuşmuş olmak için olayın özüne bakmadan güzellik algısı diye çiğ yorumlar yapmayın herseye

02.08.2024

Bu bakimsizligin nedeni şu o kadar kendinden emin ki tipine ragmen sirf zenginliği veya is ortakligi icin veya sevgi disinda herhangi bir sey icin birinin onunla evlenmek zorunda olduğundan o yüzden seve seve? Bu tipe katlanmak zorunda diyor :) adam gayet gamsız bırak evliliğinde her anlamda sağlıklı bir uyum yakalamayı adamın kafa doğuştan rahat hiçbir şey umrumda değil niye olsun ki kendisine saygısı olmayan adamı anca anası sever bir kadın da sadece parası için sever o kadın bu tipi ganj nehrinde yıkanıyor görse sever mi mümkün değil

02.08.2024

evlat olsa eldivenle severim allah gunah yazmasin!!

02.08.2024

kilo veremiyordur anlarımda hich olmazsa saçını kestirirsin be adam,belkide bakımsız olması kadının işine geliyordur biliyorki kilo falan verirse adama özgüven gelip kızı bırakır büyük ihtimalle

TÜM YORUMLARI OKU (18)