Hindistan Halkına Tanrı'nın Dünya'ya Geldiğini Düşündürten Dört Kollu ve Dört Bacaklı Doğan Bebek

Daily Star'ın haberine göre, soyadını açıklamayan Anne Kareena, 2 Temmuz Cumartesi günü bebeği doğurdu.

Bebek hafta sonu Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradesh eyaletindeki Hardoi semtindeki Shahabad Toplum Sağlığı Merkezinde dünyaya gözlerini açtı. Ancak fotoğraflardan da görüldüğü üzere bebeğin dört kolu ve dört bacağı vardı.

Tıbbi olarak nadir olmasına rağmen, mucizevi bir şekilde hem annenin hem de çocuğun sağlıklı olduğu ve iyi durumda olduğu söyleniyor.

Haberin bölgeye yayılmasından sonra, yerel halk çok uzuvlu bebeği görmek için hastaneye akın etti. Hindistan'da dört kollu ve dört bacaklı doğan bir bebek, kamuoyunda tartışmalara yol açtı. Hastaneye bebeği görmeye gelen insanlardan bazıları bu bebeğin Tanrı olduğunu düşündü.

Kimi insanlar bu bebeği 'doğanın mucizesi' olarak görürken kimileri ise Tanrı'nın reenkarne edilmiş bir versiyonuyla karşılaştıklarını düşündü.

Bu yılın başlarında, dört kol ve bacakla doğan başka bir çocuk, çocuğu Tanrı'nın bir enkarnasyonu olduğunu düşünen yerel halk tarafından putlaştırılmıştı.

Uzuv deformasyonları tipik olarak 1000 bebekten birinde görülür, ancak dörtten fazla uzuvla doğan insanlar inanılmaz derecede nadirdir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

10 Milyonda 1 Görülen Bir Vaka: İki Çift Tek Yumurta İkizine Hamile Olduğunu Öğrenen Kadın
Gülmekten veya Ağlamaktan Ölebilir: Yoğun Duygulara Alerjisi Olan Kadının Talihsiz Hikayesi
Geçirdiği Nöbetler Yüzünden Hafızasını Kaybeden ve 6 Yaşına Döndüğünü Söyleyen Kadının Beyin Yakan Hikayesi

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
05.07.2022

Bence o kolların ve bacakların sahibi gelişimini tamamlayamayan ikizi

06.07.2022

Bencede ikizi, haber de yani öyle bir yazilmis ki, aydinlatmadan insanlari. Halbuki her haliyle ortada, ikizinin oldugu.

Batılı Ülkelerin Radyoaktif artıklarını taşıyan atıklarını, para karşılığında kendi topraklarına gömen Hindistan hükümeti, çevrede yetişen sebze meyve vb. iler bunlardan beslenen her tür canlıda bu gibi oluşan değişikliklerin soncudundan sorumludur. Hindastan her yıl getirilen Yüzlerce ton radyoaktif atığın sonuçlarıdır. Özellikle Muson Asyası kısmında çok görülürken, iç kısımlara doğru bu garip doğumlar azalmaktadır.

05.07.2022

Ben de diyorum ki ''Niye böyle değişik şeyler sürekli bunlarda çıkıyor?'' Bilgi için teşekkürler.

07.07.2022

Hint halkının Ganeşa'dan dolayı direk tanrıları ile bağdaştırmasını anladımda ee doktorları ??? siz nesine bu kadar şaşırıp şok oldunuz ve mucize gördünüz ?? tipik aynı yumurta ikizi bölünememe vakası... zaten Hindistanda da aşırı yaygın olan bi durum. her sene bi haber gelir böyle hintli bi aile ile ilgili...

TÜM YORUMLARI OKU (11)