Hindistan'da Vahşet: Tecavüz Ettikleri Kızı Diri Diri Yaktılar

Hindistan'da tecavüze uğrayan 16 yaşındaki kız çocuğu ailesinin köydeki ihtiyar heyetine şikayetçi olmasından sonra tecavüzcüler tarafından yakılarak öldürüldü. 

Olay, ülkenin doğusundaki Jharkhand eyaletinde bir köyde meydana geldi.

İhtiyar heyeti, iki tecavüzcüyü 750 dolar para cezası ve 100'er mekikle cezalandırdı.

İhtiyar heyetinin cezasına sinirlenen tecavüzcüler ilk olarak mağdur çocuğun ailesini dövdü.  Ardından da yanlarındaki kişilerin yardımıyla 16 yaşındaki kızı diri diri yaktı.

AFP'ye konuşan polis memuru Ashok Ram 'Cezanın ardından ikisi koşup kızın ailesini dövüp, suç ortaklarının da yardımıyla kızı ateşe verdiler' dedi.

Polis olayla ilgili olarak 18 şüpheliden 14'ünün yakalandığını duyurdu.

Hindistan'da tecavüz çok ciddi bir sorun.

Hindistan'da 2016 yılında 40 bin tecavüz vakası polis kayıtlarına geçti. Ancak gerçek sayının 40 binden çok daha fazla olduğu tahmin ediliyor.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
06.05.2018

hindistanda tecavuz cok yaygin. genelde ust kast sinifindakiler alt kastlari sindirmek, yerlerini gostermek icin kullaniyor. alt sinifi insandan asa gordukleri icin herhangi bir vicdani his duymuyorlar. hindistan hukumeti yakin zamanda tecavuzun cezasini ciddi oranda artirdi ama bu sefede cezadan korkan tecavuzculer tanik birakmamak icin kurbanlari vahsice oldurmeye basladirlar, durum daha kotu oldu. burda tek basina cezanin yeterli olmadigi anlasiliyor. durum daha cok kulturel ve egitimle iliskili, karsindakini nasil gordugunle iliskili. turkiyede de farkli degil. kadini toplumdan soyutlayip uzaklastirip erkekden farkli uzak bir obje haline getiriyoruz. buda tecavuzcunun karsisindakinin insan oldugunu unutmasina, kendinden esirgenen bir mal olarak gormesine neden oluyor. tipki hindistanda ust kastlarin alt kasti insan olarak gormedigi gibi. ve insan karsisindakini kendinden gormediginde, insan olarak degerlendirmediginde kisaca empati kayboldugunda ne kotuluk yaparsa yapsin vicdani zerre sizlamaz. gecmisteki butun soykirimlarin, katliamlarin ardinda yatan mekanizmada budur.

06.05.2018

bunca yıldır bu kast sistemi ile kimse baş edememişmi? budizm de buna tepkiden doğdu diye hatırlıyorum

06.05.2018

100 mekik ne arkadaş.Beden Eğitimi dersi mi bu?

06.05.2018

İhtiyar heyeti ne lan. Adamlarda mahkeme yok hala ortaçağ adetleriyle adeleti sağlamaya çalışıyorlar. Bu kadar geri bir toplumda bu olayların yaşanması şaşırtıcı değil.

TÜM YORUMLARI OKU (37)