Hindistan'da Toplu Tecavüz Skandalında Yeni Gelişme! 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Hindistan'da İspanyol turiste cinsel saldırıda bulunan ve eşini darp eden 3 şüpheli gözaltına alındı. İki turiste saldırmakla suçlanan 4 şüpheli ise aranıyor. 

Hindistan'ın Jharkhand eyaletinde 1 Mart'ta motosikletle dünya turuna çıkan Vicente ve Fernanda isimli turist çift, 7 kişinin tecavüz ve darp saldırısına uğradı.

Reuters'ın aktardığına bilgiye göre, çift, kamp kurdukları alanın yakınlarında saldırıya uğradıklarını söyledi. Brezilya-İspanya çifte vatandaşı olan Fernanda, 'Bana tecavüz ettiler; bazıları izlerken onlar sırayla (bana tecavüz etti). Bu yaklaşık 2 saat boyunca böyle sürdü' demişti.

İspanya ve Brezilya Dışişleri Bakanlıkları'ndan yapılan açıklamada, olayın mağdurlarına her türlü yardımın yapılacağı belirtildi. Dumka'daki polis yetkilisi, olay sonrası yakalanan 3 şüpheli erkeğin diğerlerinin de ismini verdiğini söyledi.

Haberin detayları için 👇

Kocasıyla Dünya Turuna Çıkan İspanyol Turist, Hindistan'da Toplu Tecavüze Uğradıklarını Açıkladı

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Özgür Özel: “Siyasileri Arap Kelimesini Küfür Gibi Kullanmaktan Men Ediyorum”
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR
04.03.2024

Gitmeyin şu siktğmn ülkesine kardeşim. Sizdeki bu rahatlık.nedir amk. Abazalar ülkesi orası. Bizim ülkenin bir gömlek üstü.

04.03.2024

Dünyadan haberleri yok çünkü bunların kardeşim

04.03.2024

Muhtemelen sokaktan 3 kişi çevirdiler başlarına da çuvalı geçirdiler yakaladık dediler. 3 güne kalmaz da salı verirler oldu bitti. Nede olsa bizim bin beterimiz bir ülke.

04.03.2024

Orada Kurallar Katı Maalesef, Şeriat Gibi Ceza Yöntemleri Var. Kafalarında Çuval Var Ama Kadın ve Adama Teslit İçin Gösterilmişlerdir. Maalesef Hindistan'da Cinayetler Üstüne Pek Gidilmiyor, Çünkü Sistem ve Otorite Yok.! Polisler Keyfi Olarak Yoldan Adam Çevirip Dövebiliyor. Demem O Ki Kadın Bunları Teşhis Ettiyse, Bunlar Babayı Yedi.!

04.03.2024

Kansız sapıklar sizi. Allah bin bir belanızı versin! ne pislik varsa sizin ülkenizden geliyor kendi bokunuzda boğulun diyecem siz zaten bunu normal yaşıyorsunuz her yer bok götürüyor pislikler…

TÜM YORUMLARI OKU (19)