Hindistan'da Ölülerin Etini Yiyen Kabilenin Videosunu Çeken Genç: 'Aşko Allah Sizi Bildiği Gibi Yapsın'

Hindistan'da yaşayan Aghori Kabilesi, ölü yakınlarını yıkadıktan sonra cesetlerini yemeleriyle bir ara gündeme gelmişti. Hindistan'a giden @Halilkaptan Hintli bir adamla yaptığı konuşmayla sosyal medyada gündem oldu.

Video için 👇

Popüler İçerikler

Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Hayatına Son Veren TikTok Fenomeni Kübra Aykut'u İntihara Götüren Detayları Arif Verimli Yorumladı
YORUMLAR

Yine transımsı bir şahsiyet ve ünlü etmeler. Onedioda kadınlar ve translar boostlanıyor. resmen ayrımcılık göz göre görem homofobik kesinlikle değilim ama biktiriyorsunuz

portakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin kardeş.

15.03.2022

Yıllardır dünyayı gezerim, ben de pek çok arkadaşım gibi çizgimi bozmadan kaliteli içerikler üretmeye çalışıyorum. Ancak bu nereden çıktığı belli olmayan tipler tiktok sayesinde meşhur olup yıllarımızı çöpe atıyorlar. Bu ülkede vasatlığın prim yapmadığı tek bir sektör yok.

15.03.2022

Bu Kastlar kanunen yasak , tek tük maymunlar Ganj nehrinden ceset toplayıp gerzek turistlerden para koparmak için dandik ritüeller filan yapıyorlar. Ayrıca hesapta röportaj yapan mal Hintlilerin et yemediğinin de farkında değil , o da ayrı bir gerzeklik.

19.03.2022

Hataniz var.... Hintlilerin bir kismi et yemez. Cok farkli inanis ve kastlar var. Hepsi ayni gelenekleri ya da kurallari uygulamaz. Saygilar.

TÜM YORUMLARI OKU (11)