Hindistan'da Görenleri Hayrete Düşüren Düşük Bütçeli Genelev

Dünyanın en kalabalık nüfusa sahip ikinci ülkesi Hindistan'dan gelen genelev görüntüleri görenleri hayrete düşürdü. Aralarında sadece kısa duvarlar olan ve kapısı dahi olmayan odacıklardaki Hintlerin o anları kameraya böyle yansıdı.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
16.04.2018

Nerede adı sanı duyulmamış tuhaf hastalık varsa Hindistan'da türemesine sebep.

16.04.2018

İğrençliğin vücut bulup görselleşmiş hali..Bunlara insan bile demiyorum ben..Beş para etmez vasıfsız parazit sürüsü..Şu genel evlerin sonu ne zaman gelicek çok merak ediyorum.Kadınların bu pisliğin içinden kurtulması gerek.

17.04.2018

Sonu gelmez boşuna bekleme. Bu genelevler mesela Türkiye'nin bir çok ilinde kapatıldı. Genelevde çalışan kadınlar düzenli olarak sağlık kontrolünden geçmekteydi. Sonra ne mi oldu? Kapatılan illerde ki kadınlar farklı şehirlere kontrolsüz şekilde dağıldılar. Sağlık kontrolü yok. Bu kadınlar genelev olmayınca sokakta çalışacak değil ya. Toplu konutların yoğun olduğu bölgelerde ailelerin yaşadığı apartman dairelerinde işlerini sürdürmeye başladı. Sonra o aileler imza toplayıp çıkartalım binamızdan diye yakınmaya başladılar. İnsanoğlu yaşadığı sürece bu olacak, bari genelevleri kapatmayıp daha kontrollü bir şekilde devam ettirseler değil mi, yoksa sana bana komşu olma olasılıkları çok fazla...

Bir şeyiniz de normal olsun be Hindistan.

TÜM YORUMLARI OKU (37)