Hıncal Uluç, Hande Sarıoğlu'nu Eleştirdi: 'Dünyada Hangi Spiker Benzer Eylemini Sosyal Medyaya Koymuş?'

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, dans videosunu sosyal medyadan paylaşan ve Habertürk yönetiminden gelen tepkiyle işinden ayrılan Hande Sarıoğlu'nu eleştirdi. Uluç, 'Siz hangi spikerin, benzeri bir eylemini sosyal medyaya koyduğunu duydunuz, dünyada?' dedi. 

Habertürk spikeri Hande Sarıoğlu dans videosunu sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından kanal yönetiminden tepki almış ve işinden ayrılmak zorunda kalmıştı. 

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Hande Sarıoğlu'nun tartışma yaratan dans videosunu ele aldı.

Uluç, 'Doğrudur, herkesin olduğu gibi, her kadının da istediği, eğlendiği halini videoya çekip, sosyal medyaya koyma hakkı vardır. Ama 'Kime ne' sorusu pek doğru değildir. Hande haber spikeri... Siz hangi spikerin, benzeri bir eylemini sosyal medyaya koyduğunu duydunuz, dünyada? Haber, habercinin, yani sunucunun kimliği ile eş değerlidir. Haberin güvenirliği, sunucunun güvenirliği, haberin saygınlığı, sunucunun saygınlığı ile paralel gider' dedi.

"Haberci içinize şüphe düşürdüğünde o alanda kalamaz"

Beğeni almak ve takipçi sayısını artırmak için özel hayatını kullanan bir haber sunucusuna güvenilemeyeceğine işarete eden Hıncal Uluç, 'Haberci, içinize şüphe düşürdüğü an, artık o alanda kalamaz. Oryantal dans yapıp sosyal medyaya koyan bir kadının televizyonlarda yapacağı çok şey var. Mesela bir eğlence programı, ya da güldüren bir talk şov sunuculuğu' ifadelerini kullandı.

İlgili haberlerimiz 👇

Dans Görüntüsü Gündem Olan Spiker Hande Sarıoğlu Konuştu: 'Kanalın Görüşüne Saygı Duyuyorum'
Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı ile 'Vedalaşmasını' Anlattı: "Bana 'Öyle Olursa İşte Böyle Kovulursun' Dedi"
Hande Sarıoğlu Kendisine Story Şebeği Diyen ve Takip Eden Ahmet Hakan'ı Engelleyip Cevap Verdi: Bak Şu Şebeğe

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
20.02.2021

Sana ne amk.

Bir herbokolog daha.

20.02.2021

Is yerinde mi oynamis size ne lan? Yaptığı işle ne ilgisi var? Beyin tutulması diyeceğim de beyin lazim

20.02.2021

hıncal uluçun bu ülkedeki kıymeti harbiyesi nedir?piyasaya erken girmek dışında ne meziyeti vardır.çevresindeki dalkavuklar sayesinde yerinde durabilmektedir.Açın bakın 1 tane düzgün haberi var mı?Sorsan gazeteciyim der gazetecilik üstüne akıl verir.Kendisinden 50 yaş küçük kızlarla takılmaktan başka konusu yoktur.Hangi haberinle bu ülkeye faydalı oldun.bebek kaldırımında rahat oturamıyoruz arabaları yanlış parkediyorlar haberi mesela..çok sansasyonel..ya hıncal bi .iktirin gidin artık şu memleketin üstünden.Z kuşağı çok şanslı en azından bu tipler uzun süre hayatlarında olmayacak.Biz bu avşaklar yüzünden sinir sahibi olduk...

TÜM YORUMLARI OKU (33)