Hideo Kojima'dan Death Stranding Director’s Cut Serzenişi

Oyun dünyasının en ünlü geliştiricilerinden olan Hideo Kojima yakın zamanda duyurusu yapılmış olan Death Stranding Director's Cut için bazı sitemlerini dile getirdi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kojima görünüşe göre isimden pek de mutlu değil.

Hideo Kojima hiç şüphesiz oyun dünyasının en ünlü isimlerinden.

Bu ün pek de haksız yere kazanılmış değil doğrusu. Metal Gear gibi efsane bir seriyi hayatımıza sokan, her geliştirdiği oyunda dönemin teknolojisninin sınırlarını zorlayan ve sektörde standartları belirleyen isimlerden olan Kojima adeta yaşayan bir efsane.

Konami ayrılığı sonrasında kendi yolunda ilerleyen Kojima karşımıza son olarak Death Stranding ile çıkmıştı.

Kojima'dan beklendiği üzere oyun dünyasına yepyeni bir soluk getiren Death Stranding hakkında ortak bir kanı varsa o da yapımın daha önce denenmemişleri denediği ve fikir olarak pek de heyecan verici olmayan bir şeyin nasıl iyi bir oyuna dönüştürüldüğüydü.

2019 yılında çıkış yapmış olan Death Stranding başlangıçta PlayStation için çıkış yaptıktan 1 yıl sonra PC platformuna da geldi.

Her iki platformda da iyi bir satış grafiği yakalayan ve pek çok ödüle layık görülen Death Stranding şimdi de Director's Cut versiyonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Ancak görünüşe göre Kojima'nın Director's Cut versiyonu hakkında içine sinmeyen bazı noktalar var.

Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Hideo Kojima bu gönderilerde oyunun bu sürümünün sahip olduğu Director's Cut takısından memnun olmadığını dile getirdi.

Kojima'nın açıklamalarına göre oyundan çıkartılan bir şey yok.

Bu durumun aksine, bu versiyon için yeni içerikler ve görevler geliştirilmiş durumda. Hal böyle olunca Director's Cut isminin bu versiyona gerçekten de pek uygun olmadığı açık.

İlginizi Çekebilir

Ünlü Oyun Karakterlerini Kendi Oyunlarını Oynayan Oyuncular Olarak Gösteren 21 Çalışma
25 Yıllık Bu Oyun Tam 1.5 Milyon Dolar! İşte Dünyanın En Pahalı Oyunu Olan Super Mario 64
The Witcher 3 Diziden İlham Alan Ücretsiz DLC Paketi ile Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!