Hidayet Türkoğlu, Rasim Ozan'ı Tekrar Programa Çıkaran Beyaz TV'yi Uyardı: 'Bu Yanlıştan Acilen Dönün'

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı'yı tekrar programa çıkaran Beyaz TV'ye sert çıktı. Türkoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Mahkemece suçlu bulunan bu şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı'yı tekrar programa çıkararak hata yapan

@beyaztv'nin bu yanlıştan acilen dönmesini diliyorum.' ifadesini kullandı.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'da, imza attığı skandalın ardından Kütahyalı'nın yeniden dahil olması tartışmalara yol açmıştı.

'Mahkemece suçlu bulunan şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı'

Hidayet'in paylaşımı şu şekilde:

'Mahkemece suçlu bulunan bu şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı'yı tekrar programa çıkararak hata yapan @beyaztv'nin bu yanlıştan acilen dönmesini diliyorum.'

Neler yaşanmıştı?

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Canlı Yayında Kullandığı 'Kusturmalı Boşnak Saksosu' Lafına Tepkiler Çığ Gibi Artıyor!
Boşnaklara Hakaret Davası: Rasim Ozan Kütahyalı'ya 10 Ay Hapis Cezası
Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'ye Faturası: 5 Kez Program Durdurma ve Para Cezası

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
YORUMLAR
15.09.2020

Şimdi Rasim Ozan Kütahyalı'yı günahım kadar sevmem. O gafına kadar çatılacak bir sürü günahı var. O gafı içlerinde en masum olanı bence. Çünkü nereden, nasıl geldiğini bilmediği bir söz olduğu için boşnaklardan tepki göreceği aklının ucundan geçmedi. Zevzekliğinden kullandı tamamen. Ancak Hidayet Türkoğlu bir Boşnak. Zamanında aynı takımda oynadığı Sırp ağabeylerine yaranmak için Çetnik selamı verdi! Yetmedi Boşnak dernekleri kınama yayınlamasına rağmen FIBA seçimlerinde Sırp adayı destekledi. Boşnaklara bir soralım Rasim'in anlamını bilmeden sarf ettiği söz mü sizi daha çok yaraladı yoksa soydaşınız Hido'nun çetnik selamı ve Sırp aday desteklemesi mi diye? Üzerine bir de Doping ile maddi ve manevi mevzusu var ona hiç girmiyorum.

15.09.2020

Mahkemece suclu bulunup halkin gozunde bitmis itibarini yitirmis Rasim Ozan Kutahyaliyi programa cikarip tepki cekmek ayri bir salaklik TBF baskani Hidayet Turkoglunun tribunlere oynayip sempati kazanmak icin Beyaz TV nin mal program yapimcisina haddini bildirmesi ayri bir salaklik. Neresinden tutsan elinde kaliyor hakikaten milletin psikolojisi bozulmus.

Hido haksızlığa hiç gelemez, yersen!

TÜM YORUMLARI OKU (12)