''Hiçbir Kadınla Beraber Olmadım'': Twitter'da 'İncel' Erkeğin İsyanı Gündem Oldu

Twitter'da bir kullanıcı, ''Türkiye'de 1.73 boyunda tipi kötü bir incel olmak'' notuyla paylaştığı video ile gündem oldu. 26 yaşında olduğunu ve hayatı boyunca hiçbir kadınla birlikte olmadığını belirten kullanıcı ''Biz tipimizi özgür irademizle seçmedik'' diyerek isyan etti.

''İncel'' yani "istemsiz bekar" terimi, romantik ya da cinsel ilişkilerde bulunamayan ve bu durumdan rahatsızlık duyan kişileri tanımlamak için kullanılıyor.

Sosyal medyada gündem olan bir video da incel terimini yeniden öne çıkardı. Bir Twitter kullanıcısı, boyunun ve görünümünün yetersiz olduğunu belirterek, romantik ya da cinsel ilişki kuramamasının nedenini bunlara bağladı.

1.73 boyunda ve 26 yaşında olduğunu söyleyen kullanıcı ''Her şey boy ve tipten ibarettir. Boy yoksa hayat yoksa, tipin yoksa yaşam yok'' diyerek yaşadığı üzüntüyü ifade etti.

İşte o video:

İlginizi Çekebilir

Aslında Hepimiz Onu Tanıyoruz: Son Dönemin Çok Konuşulan Terimlerinden Incel Nedir?
Ameliyat Sonrası Hastalarından Kendisine Gelen Birtakım Garip Mesajları Paylaşan Doktor
Ayvalık'ta Günlük 5 Bin TL Harcayan Genç: ''Yurt Dışında Aynı Tatil 10 Bin TL'den Aşağı Değil''

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
27.08.2024

Birincisi, sızlanınca durum değişecek mi? İkincisi, 1.73 boyun nesi varmış? Siz çiftlerin tamamının Biskolata erkekleriyle Victoria's Secret mankenlerinden oluştuğunu mu zannediyorsunuz?

28.08.2024

Bu şerefsizin sorunu boy değil. "Kızım olursa önce kendim tecavüz ederim sonra incel kardeşlerime ikram ederim" diyen, kadın cinayetlerini ve tecavüzü yücelten bir ruh hastası bu.

27.08.2024

acil psikoloğa gitmesi gerektiğini biliyor mu?

Yoo sadece rehberliğe ihtiyacı var

27.08.2024

1.60 boyu olan bir erkeğin 1.80 boyunda bir kadınla evlendiğini gördüm. 1.83 boyunda bebek yüzlü bi gencin de kızlar tarafından tercih edilmediğini gördüm. Özgüvensiz, konuşmayan bi tipti. Ayrıca 1.73 kısa sayılabilecek bi boy da değil yani

Pasif Kullanıcı
28.08.2024

Ben de kısayım ama genel olarak ozguven ve sohbet çok dikkat çekiyor ikisi sayesinde çok kişiyle birlikte oldum ama bi yerden sonra Türk kızları paraya da bakıyor :)

TÜM YORUMLARI OKU (94)