"Hiç Dokundurmak İstemezdi" Cani Semih Çelik'in Cinayet Günü Taşıdığı Siyah Çantayla İlgili Yeni Detaylar!

Türkiye'nin konuştuğu sur cinayeti gündemdeki yerini koruyor. 19 yaşındaki katil Semih Çelik'in cinayet günü yanında taşıdığı siyah çantasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Çelik siyah çantasında çok önem verdiği bıçak setini taşıyordu. Babası daha önce ifadesinde, 'Kasapta çalışırken aldığı bıçakları odasında tutardı. Bize dokunmak istediğimiz de ise sinirlenip dokunmamıza izin vermezdi' demişti. 

Kaynak: Sabah- Yunus Emre Kavak

İstanbul'un Edirnekapı surlarında meydana korkunç olay Türkiye gündemindeki yerini koruyor. 19 yaşındaki Semih Çelik, geçen hafta cuma günü önceden tanışıklığı bulunan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kızı hayatlarının baharında vahşice katletmişti.

Cani Semih Çelik, ardından telefon kameralarının kayıtta olduğu anlarda kendini surlardan aşağı bırakarak hayatına son vermişti.

Semih Çelik'in olay günü yanında taşıdığı bir siyah çanta görüntülere de yansımıştı. Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın aktardığına göre siyah çantayla ilgili sır da çözüldü.

Kaynak

İddiaya göre o çantanın içerisinde Semih Çelik'in kasaplık yaptığı dönemde kullandığı ve sürekli odasında sakladığı bıçak seti vardı.

Yine iddiaya göre siyah çantanın içerisinde sadece bıçak seti değil olayda kullandığı urgan da bulunuyordu.

Semih Çelik'in babası emniyete verdiği ifadesinde daha önce, bıçaklarla ilgili şunları söylemişti: "Kasapta çalışırken aldığı bıçakları odasında tutardı. Bize dokunmak istediğimiz de ise sinirlenip dokunmamıza izin vermezdi."

Cani Semih Çelik'in Komşusu Cinayet Gününü Anlattı: "Titriyordu, Bembeyaz Olmuştu"
Cerrahpaşa Üniversitesi’nde “Incel” Saldırısı İddiası: Küfür Ederek Kadın Öğrenciyi Bıçaklamaya Çalışmış

Popüler İçerikler

Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
YORUMLAR
10.10.2024

Bekarım çocuğum yok ama oğlum kızım bir çanta falan gizemli şekilde saklayacak yaklaştırmayacak uyuşturucu mu silah mı para mı ne var eee baktırmıyor ee tamam o zaman diyip dönüp gidecem..Tekrar diyorum kasapta işe girmesi planın bir parçasıydı..

10.10.2024

sen yinede büyük konuşma hacı devir bizim devrimizdeki gibi değil... Anaya Babaya bırak hesap vermeyi saygı duymuyor yeni nesil...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ