Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü şirketlerine ait eşyalar satışa çıkarıldı. TMSF'nin satışa çıkardığı altı şirkete ait mallar arasında, büro mobilyaları ve bilgisayarların yanında, dünyaca ünlü markaların ceketleri, pantolonları, kravatları da var.
Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü şirketlerine ait eşyalar satışa çıkarıldı. TMSF'nin satışa çıkardığı altı şirkete ait mallar arasında, büro mobilyaları ve bilgisayarların yanında, dünyaca ünlü markaların ceketleri, pantolonları, kravatları da var.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyım olarak atandığı Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü şirketlerine ait menkul malları satışa çıkardı. Eşyalar 8 Temmuz’da ihaleyle satılacak. TMSF tarafından yapılan duyuruda menkul malların her bir şirket bazında topluca satılacağı açıklandı.
Sözcü'nün haberine göre malların markası, modeli, adedi, birim fiyatı tek tek sıralandı. Altı şirkete ait mallar arasında büro mobilyaları ve bilgisayarların yanında, dünyaca ünlü markaların ceketleri, kravatları gömlekleri, antika mobilyalar, vazolar heykeller bulunuyor.
Ünlü markalar dikkat çekiyor
Listede Mac Renzi , Vettriano, Beymen takımlar, Giovanni Pico, Davidoff gömlekler, Daniel Hechter, Benties, Versace, Dufy kravatlar bulunuyor. Listede spor ayakkabısı dahi var.
Tekliflerin ihale gününden bir önceki iş günü olan 07 Temmuz 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun İstanbul’daki binasına verilebilecek.
Ben asıl ilerleyen zamanlarda sedat Pekerin Adan Hoca ve Siyasiler ile ilgili bir açıklaması olacak mı onu merak ediyorum 😏😂👍
ulan bir adnan hocamız vardı elimizden aldılar yazık valla rüyamızda göremiyeceğimiz hurileri görüyorduk öbür tarafta bu akpde şikayetci olucam
şu heykelleri beğendim. teklif verebilirim.