Heykeller, Lüks Kıyafetler, Kişisel Eşyalar; Adnan Oktar’ın Malları Satışa Çıktı

Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü şirketlerine ait eşyalar satışa çıkarıldı. TMSF'nin satışa çıkardığı altı şirkete ait mallar arasında, büro mobilyaları ve bilgisayarların yanında, dünyaca ünlü markaların ceketleri, pantolonları, kravatları da var.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyım olarak atandığı Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü şirketlerine ait menkul malları satışa çıkardı. Eşyalar 8 Temmuz’da ihaleyle satılacak. TMSF tarafından yapılan duyuruda menkul malların her bir şirket bazında topluca satılacağı açıklandı.

Antika mobilyalar, heykeller

Sözcü'nün haberine göre malların markası, modeli, adedi, birim fiyatı tek tek sıralandı. Altı şirkete ait mallar arasında büro mobilyaları ve bilgisayarların yanında, dünyaca ünlü markaların ceketleri, kravatları gömlekleri, antika mobilyalar, vazolar heykeller bulunuyor.

Ünlü markalar dikkat çekiyor

Listede Mac Renzi , Vettriano, Beymen takımlar, Giovanni Pico, Davidoff gömlekler, Daniel Hechter, Benties, Versace, Dufy kravatlar bulunuyor. Listede spor ayakkabısı dahi var.

7 Temmuz'a kadar teklif alınacak

Tekliflerin ihale gününden bir önceki iş günü olan 07 Temmuz 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun İstanbul’daki binasına verilebilecek.

Altı şirketin malları tek tek hesaplandı.

Listede büro malzemelerinin dışında özel eşyalar da yer alıyor.

İlhan Şeşen: 'Çok Zor Durumdayım, Belki İntihar Etmem Ama Sokak Çalgıcılığına Başlayabilirim'
Fatih'te Oyuncak Deposunda Yangın
Türk Tabipler Birliği: 'Sağlık Çalışanları 'Delta Varyantı'na Karşı Yeniden Aşılansın'

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
28.06.2021

Ben asıl ilerleyen zamanlarda sedat Pekerin Adan Hoca ve Siyasiler ile ilgili bir açıklaması olacak mı onu merak ediyorum 😏😂👍

28.06.2021

ulan bir adnan hocamız vardı elimizden aldılar yazık valla rüyamızda göremiyeceğimiz hurileri görüyorduk öbür tarafta bu akpde şikayetci olucam

28.06.2021

şu heykelleri beğendim. teklif verebilirim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ