Heyecan Sürecek: Narcos'un 3. ve 4. Sezonu Onaylandı

Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine ulaşan, Kolombiyalı ünlü uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın hayatının anlatıldığı 'Narcos' dizisinin  3.ve 4.sezonları onaylandı.

Pablo Escobar’ı canlandıran Wagner Moura ve HBO’nun fenomen dizisi Game of Thrones’un 4. sezonunda Oberyn Martell karakteriyle izlediğimiz aktör Pedro Pascal'ın başrolünde yer aldığı dizi İlk sezonuyla geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. 

Dizinin 2.sezonda Pablo Escobar’ın görkemli sonuna şahitlik ettikten sonra Narcos'un ne kadar daha TV ekranlarında kalacağı merak uyandıran bir konuydu.

Narcos'un İkinci Sezonu ile Birlikte Akıllara Gelen "Gerçek ve Kurgu" Soruları

3.sezonun duyuru videosu

Merakla beklenen sorunun yanıtı yayıncı kuruluş Netflix'ten geldi. Netflix yaptığı açıklamada 3. ve 4. sezon çekimlerinin onaylandığını açıkladı.

Netflix ayrıca yaptığı açıklamada 3.ve 4.sezonda Pablo Escobar’ın ardından uyuşturucu dünyasındaki değişen dengelerin ele alınacağını duyurdu.

Yeni bölümler 2017 yılında izleyiciyle buluşacak.

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR

Dizi, Pablo Escobar'ın hayatını anlatmıyor. Öyle olsaydı 2. sezonda final yapardı. Editör bilmiyorsan diye söyleyeyim, dizi Kololombiya uyuşturucu kartelini anlatıyor. 3. sezonda Cali kartelini işleyecekler. Şu diziyi izleyip anlamayanlar nolur içerik hazırlamasın.

09.09.2016

şimdi cali karteli düşünsün

10.09.2016

Bence ilk sezonda hikayeyi daha yavaş işleselerdi daha iyi olurdu.

TÜM YORUMLARI OKU (11)