Herson Şehrinde Rus Su-15 Savaş Uçağının Ukrayna Hava Savunma Sistemi Tarafından Vurulduğu Anlar

Herson kentinde havalanan Rusya'ya ait Su-25 savaş uçağı, Ukrayna'nın hava savunma sistemi tarafından vurularak infilak etti.

Video için 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
YORUMLAR
26.02.2022

olay Ukrayna değil. Şu an bir bilek güreşi var. Rusya yüz buldukça yayılacak. Şimdi İsveç ve Fillandiya Nato'ya girer ise aynı Ukrayna gibi olura getiriyor. Avrupa ve ABD gene Kırım alındığındaki gibi askeri bir müdahale yapmaz ise baktı adam gibi bir direnç yok sonra Putin yarın NATO bana yakın bir tehtit oldu dağıtın NATO'yu diyecek. Sonra bize dönecek. destek isteyecek. desteklemezsek Kars Ağrı ile tarihi bağlarımız var. bizimdi oralar diyip bugün masada imzayı atıp yarın tankları sokacak. sonra diğer ülkelere varsa maçası yiyen müdahale etsin...nükleer denizaltidan füzeyi kafanıza çakarım diyecek. yani bu savaş Putin'in Putler olup olmayacağına karar verecek. bu işgal böyle izlenmeye devam edilir ise artık çok geç olacak. bunlar benim tahminim. farklı senaryosu olan var ise yazsın okuyalım.

26.02.2022

Sorun Amerikanın enerji kaynakları ve değerli toprak elementleri bakımından köşeye sıkışmasıdır. Bu elementler günümüzde tüm ileri teknolojilerin üretiminde hayati öneme sahip.Dünyada şuan değerli toprak elementlerinin 100 de 70 ini Rusya ve Çin üretiyor. Biden başa geçtiğinden beri sistematik olarak karadeniz çevresi ve eski sscb uydu cumhuriyetlerine silah yığıyor. Tamamen Rusyayı kışkırmaya yönelik. Amacınada ulaştı. Ukrayna sadece bir piyon. ( Kişisel fikirlerimdir, ama doğru ama yanlı olabilir. Affola)

Suriye ve afkan özel birliklerimizi yollayabilriz

27.02.2022

kolay değil sağlam bi kara kuvvetleri olmayan savaşmayı bilmeyen bi rusya ilk defa düzenli orduya karşı savaşıyor bu manzaraların devamı gelecektir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ