#HerŞeyÇokGüzelOlacak Paylaşımlarına AKP’li Özel’den Yanıt: 'Adaletinizin Terazisini Sileyim Paslanmasın!'

AKP’nin YSK temsilcisi ve Isparta milletvekili Recep Özel, İstanbul seçimlerinin iptal edilmesi ardından #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle paylaşım yapan ünlü isimlere “Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın” yanıtını verdi. 

Özel, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı 👇

“Sanatınız da adamlığınız da yalan! Seçim yenilemeye verilen tepki adeta “emir komuta zinciri” gibi! Partiler kapatıldı sustular, kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular, PKK öldürürken sustular! Şimdi Ekrem için sıraya girdiler! Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!”

İstanbul seçimlerinin iptali ve yenilenmesi kararı ardından sosyal medyada "Her şey çok güzel olacak’ etiketiyle binlerce mesaj paylaşılmıştı.

Ekrem İmamoğlu'nun Tarihi Konuşmasının Ardından Twitter Yıkıldı: #herşeygüzelolacak

Müzik, sinema, tiyatro dünyasından çok sayıda ünlü isim de bu slogana destek vermişti.

Destekler Devam Ediyor! İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimlerinin Tekrarına Karar Verilmesinin Ardından Ünlülerden Gelen Tepkiler

Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında paylaşım yapan ünlüler, Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi tarafından 'kayıt' altına alınmıştı.

#HerŞeyÇokGüzelOlacak Etiketine Destek Veren Sanatçılar, Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Tarafından 'Kayıt' Altına Alındı

AKP YSK Temsilcisi Recep Özel'in açıklamaları sosyal medyanın gündeminde...

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
09.05.2019

Üstü kapalı halka küfreden üçüncü dünya vekili, herkes için bir adalet olsaydı zaten günahlarını temizliyor olurdu. Recep Özel 2012 yılında fetöyü ziyaret eden grubun içinde yer alıyordu, Gülen kendisine namaz takke si hediye etmiş. El etek silmeye de alışık bu vatandaş zaten. Sile sile ülkede adalet bırakmadılar, sildirsin gitsin.

09.05.2019

Keşke babanda anneni silerken korunsaydı da, senin gibi bir pislikle karşılaşmasaydık.

09.05.2019

Recep bey sizin ağzınızı sileyim ben!

TÜM YORUMLARI OKU (81)