"Herkesin Var Kırmızı Çizgisi": Ceylan Ertem, Yıldız Tilbe Şarkıları Söylememe Nedenini Paragraflarca Açıkladı

Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, yaklaşık 3 yıldır neden Yıldız Tilbe şarkılarını söylemediği konusuna paralar boyu açıklık getirdi!

Müzik dünyasında hızlı bir çıkış yapan ve kısa bir süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ceylan Ertem'i mutlaka tanıyorsunuzdur.

Ünlü şarkıcı, zaman zaman öfke dolu açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları ile de magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi.

Hatırlarsanız Ceylan Ertem, sahiplendirilmeyen köpeklerin açıkça öldürüleceği haberinden sonra öfkeden deliye dönen isimlerden biri olmuş, paylaşımı ile de dikkat çekmişti.

Ünlü şarkıcı bu sefer de 3 yıldır Yıldız Tilbe şarkılarını söylememe konusu hakkında yaptığı açıklamayla gündeme geldi! "‘Köpekler zehirlensin’ diyen anam olsa ilişkimi keserim. Valla da billa da." ifadelerini kullanan Ertem'den paragraflar boyu açıklama geldi.

İşte Ceylan Ertem'in açıklamaları 👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Haftanın En Şık Kadın Ünlüsünü Sizlerin Oylarıyla Seçiyoruz!
Kuzenim Köpek Saldırısından Öldü Demişti: Demet Akalın'ın Kuzeni Katıldığı Canlı Yayında Gerçekleri Açıkladı!
Her Yerde Varım Deyip Derdini X'ten Anlatan Ünlülerin Biraz Atarlı Biraz Kahkahalı Tweetleri

Popüler İçerikler

A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 'Gri Listeden' Çıkarıldığını Duyurdu: "Başardık"
Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor
YORUMLAR
22.06.2024

20 yıldır et yememek nasıl bir saçmalıktır? Şimdi senin baktığın köpekler, mama yiyorlar. Bu mamalarda da et oluyor. O zaman sen bu köpekleri de besleme. Baksana onlar et yiyorlar. Bu senin kırmızı çizgin olmuyor mu? Et yememeye devam ederek bedenine kötü davranıyorsun, insan bedeninin ete de ihtiyacı var. Vejetaryen beslenmek sağlık açısından doğru değil ama yine de sen bilirsin.

22.06.2024

Sağlıklı olmayan vegan beslenme proteini yoğurttan peynirdende alır

22.06.2024

Ceylan ERTEM kim ki (?) kalkmış yılların sanatçısı Yıldız TİLBE'yi ağzına dolayıp protesto edebiliyor. O değil miydi Yıldız TİLBE coverleri şle tanınan, Kalben de İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısı ile meşhur olup, sonrasında da kadın döven adamın şarkısını söylemem demişti. Bugüne kimin şarkılar ile geldiniz, baktınız popülerlik azaldı,bu seferde o sanatçıların isminş karalayıp yükselmeyi mş çalışıyorsunuz. Siz yokken onlar vardı. Ve emin olun milyonlarca hayranı olan sanatçılar karalamak sizi daha çok sevimli ünlü popüler yapmaz, nankör kedi yapar İbrahim Tatlıses'in dediği gibi.

25.06.2024

Sonuca bak sen çok müthiş bir şarkıcı başını sonunu ne kurcalıyırsun

22.06.2024

Yıkıldık nasıl söylemezsin… Yıldız ablamın şarkılarını kendisi dışında söylemesin kimse zaten..

TÜM YORUMLARI OKU (33)