Herkesin Gözü Bu Ürünlerde! Baskısı ile Sizi Büyüleyecek Olan En Tarz Sweatshirtler

Kullanıcıların kullanmaktan zevk aldığı birbirinden tarz baskılı sweatshirtler bu listede... Tarzınıza en uygun modeli seçmekte zorlanıyorsanız sizler için birbirinden farklı 11 ürünü listeledik. Gelin, kaliteli baskıları ile dikkat çeken bu modellerden sizin için en uygun baskıyı birlikte seçelim.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.

1. %100 pamuk olan bir ürünle başlayalım.

Yüksek kaliteli baskı teknolojisi kullanılarak yapılmış olan baskılarına inanamayacaksınız. Tarzında değişikliğe gidecek olanlar için harika bir seçenek olduğunu düşündüğümüz bu modelin fiyatı 379 TL.

Burada

2. Oversize modellerden vazgeçemeyenlere...

Taş rengi ile sweatshirtlerinize farklılık getireceğine inandığımız bu arkası baskılı model, kullanıcıların favorisi olmuş Kalın ve sıcak tutacak bir sweatshirt arıyorsanız hiç vakit kaybetmeden bu modeli inceleyin deriz.

Buradan ulaşın

3. Herkesin bir favorisi de...

Kaliteli baskısı ile büyüleyen bu model, yumuşacık kumaşı ile kendinizi iyi hissetmeniz için oldukça ideal. Sezon açılmadan sweatshirtlerim hazır olsun diyenlerdenseniz bu modele mutlaka bir göz atmanızı isteriz.

22 farklı deseni ile burada

4. Bu ürüne dolabınızda yer açın!

Kendine has tasarımı ile dikkat çeken bu model, baskı modeli ile gören herkesi etkisi altına almış. Kaliteden asla ödün vermeyenlerdenseniz bu sweatshirt tam da size göre... 

Üstelik ürün %80 pamuktur. 

Burada

5. Baskılı sweatshirtler önceliğiniz ise...

Kombinlerinizin star parçası olacağını düşündüğümüz bu model, yumuşacık kumaşı ile kendinizi iyi hissetmeniz için yaratılmış. Sezona kıyafetleriniz henüz hazır değilse bu ürünü incelemeye ne dersiniz?

Buraya tıktık

6. Uygun fiyatına ve kalitesine inanamayacaksınız.

Sezonun renklerinden biri olan kahverengini kombinlerinde yer vermek isteyenler için seçtiğimiz bu baskılı sweatshit bizce sizin favoriniz olacak. Uygun fiyatı ile bütçenize dost olacağını düşündüğümüz bu modelin fiyatı 167 TL.

Burada

7. Bu ürünün kalıbının bir tık geniş olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Ürün mükemmel ötesi bir şey, aşırı kalın mont giymenize bile gerek kalmıyor beden konusunda çok kararsız kaldım. Sweatshirtlerde L beden giyiyorum herkes kendi bedeninizi alın demiş ben L aldım keşke M alsaymışım büyük oldu ama sıkıntı değil, baskısı da çok iyiydi... Hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Buradan ulaşın

8. Fiyatı sadece 118 TL.

Yıldızlı Gece baskısı ile kullanıcılarının odak noktası olmuş bu oversize sweatshirt, spor şık kombinlerinize çok yakışacak. Sezon boyu üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz bu modele bir şans vermek isterseniz buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

Daha fazla seçenek için tıktık

9. En dikkat çeken ürünlerden biri de...

Bir kullanıcının yorumu şöyle;

Ürüne bayıldım 175 boyunda 110 kiloyum oversize olsun diye XXL aldım harika durdu ve kalitesiz baskı değil! Çok güzel bir kumaştan yapmışlar, buradan aldığım tüm sweatshirtlerin baskısı kaliteli ve soyulmuyor, içleri polarlı ve kalın baya sıcak tutar çok teşekkürler♡ 

Buradan ulaşabilirsiniz

10. Bizimde favorimiz olan bu modeli mutlaka incelemelisiniz.

Vintage havası veren baskısı ile kullanıcıların odak noktası olmuş bu modele biz koyu yeşili çok yakıştırdık. 3 farklı renk seçeneğiyle kendinize en uygun rengi seçmenize olanak sunan bu modelin fiyatı sadece 189 TL.

Buraya tıklayın

11. Kelebek detaylı kıyafetleri sevenlerin tercihi olmuş bu modelin fiyatı sadece 117 TL.

Kullanıcılarından tam not almış bu kelebek baskılı sweatshirt, capcanlı renkleri ile oldukça dikkat çekiyor. Özenli paketlemesi ve hızlı kargosu ile elinize sapasağlam ulaşacak bu ürüne şans vermek isterseniz burada.

Gayet güzel bir ürün, içi pamuklu yumuşacık. Arkasındaki deseni de çok güzel bir beden bol olsun istiyorsanız bir beden büyük alınabilir. Ben 163 boy 69 kiloyum L beden aldım güzel oldu.

Daha fazla seçenek için tıktık

Ergonomik Tasarıma Sahip En Güzel Tablet Kalemleri
Mutfağınıza Uyum Sağlayacak Kullanıcıların Onayını Almış En Güzel Davlumbazlar
Gold Takıların Zarifliğine Herkes Hayran! Favoriniz Olmaya Aday En Güzel Gold Takılar
Gördüğünüz Anda Sizi Etkisi Altına Alacağını Düşündüğümüz En Güzel Uygun Fiyatlı Aksesuarlar

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı