Herkesin Gözleri Önünde Eski Eşini Katletti

Manisa’da sabah saatlerinde Hülya Alkan, 6 ay önce boşandığı Ali Alkan tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle katledildi.

Önce eşine ateş etti, sonra da kendi canına kıydı

Manisa’da eski eşi Ali Alkan tarafından pompalı tüfekle vurularak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Hülya Alkan’ın 6 ay önce eşinden boşandığı öğrenildi.

3 çocuk sahibi olan Hülya Alkan’ın, Ali Alkan ile akraba oldukları için aynı soyadı taşımaya devam ettiği ortaya çıktı. Bir süre eski eşinin başında ağlayan Ali Alkan, tüfeğin namlusunu bu kez çenesinin altına dayayıp tetiği çekti. Alkan’ın hastanedeki tedavisine devam edildiği durumunun ise kritik olduğu öğrenildi.

'Ölüm bile güzel geliyor insana'

Öte yandan Hülya Alkan'ı sokak ortasında öldüren Ali Alkan'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Alkan'ın sürekli 'ölüm' içerikli sözler paylaştığı ve cinayetten haftalar önce 'Ölüm ne garip şey anne', 'Kimsesiz olduğun zaman ölüm bile güzel geliyor insana' şeklinde sözler paylaştığı görüldü.

Emekli Polis, Boşanma Aşamasında Olduğu Kadını Katletti
Adana'da Dehşet! Üvey Oğlunun Kezzaplı Saldırısına Uğradı
Portakal Bahçesinde Çalışırken Kaybolan 14 Yaşındaki Çocuk İşçi Fidan, 5 Gün Sonra Ölü Bulundu

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
17.11.2022

Kardeşim madem mutsuzsunuz kendi canoniza kıyın neden kadını da vuruyorsun evlatlarını hiç düşünmüyor musun bu erkekler neden böyle hiç mi evlat sevginiz yok insan yavruları sahipsiz kalmasın diye gene kıymaz eşine ne yaparsa yapsın o çocukların günahı ne

18.11.2022

Ben erkeklerde bu tarz değer yargılarının olmadığına kanaat getirdim artık. Olanı da vardır belki, genelleme yapmayım diyorum ama durum artık oraya varıyor. Bu da daha vurulduğu için duyduğumuz, her gün ne işkence edenler var eşlerine,çocuklarına. Kendi öz kızına tecavüz edebilen bir canlıdan merhametli olmasını beklemek zaten...

bağımlı kişilikler... birey olarak kendinin hiç bir değeri yok kendince. ancak bir başkasıyla değerli bulur kendini. "o yoksa ben de yokum, ben yoksam o da yok"... gelişmemiş yetiskinlik...

17.11.2022

Çene kısmından yukarıya ateşlenen av tüfeği cephanesi eğer namlu yeterince surata dönükse (ki durumu ciddiymiş) ağız,burun,gözler vs parçalayıp geçer ve tüfeğin sesi ise o mesafeden sağır edebilir yani bu herif yaşasa bile birçok duyu organı belki de tamamı yok olmuş olacak. vicdanen dilediğim bu elemanın bu şekilde kısa bir süre yaşayıp ölmesinden yana olur.

TÜM YORUMLARI OKU (16)