Herkesin Birbirine Girdiği Survivor Fragmanına Nagihan, Sercan ve Turabi Kavgası Damga Vurdu

Survivor All Star 2024 kavga ve kaosun eksik olmadığı bir sezona 'merhaba' derken, yeni bölüm fragmanındaki büyük kavga herkesi şoke etti. Oyun sırasında düşen Sercan'ın Nagihan'la kavga etmesinin ardından Turabi'nin araya girmesiyle kavga büyürken, konseye taşınan bu olayda ipler epey gerildi.

Henüz ilk haftalarıyla ekranda olan Survivor 2024 All Star kaos ve tartışmaların eksik olmadığı bir sezon olarak tarih yazıyor.

SMS oylaması yerine yarışmacıların performanslarına göre şampiyonun belirleneceği Survivor'da bu nedenle tüm yarışmacılar daha agresif ve saldırgan olurlarken, yarışmanın yeni bölüm fragmanı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yarışma esnasında düşen Sercan'ın Nagihan'a bağırdığı anlar fragmana damgasını vururken, Nagihan'a bağırdığı için Sercan'ın üzerine yürüyen Turabi de tartışmaya dahil oldu.

Fragmanın devamında Nagihan'ın 'Sen kimsin bana bağırırsın?' diyerek Sercan'ın üzerine yürümesi olayı konseye taşınırken, bu defa bir tartışma da Acun Ilıcalı ve Nagihan arasında yaşandı.

Sercan hakkında 'Bu kim ya?' diyen Nagihan'a Acun Ilıcalı'nın 'milli futbolcu' yanıtını vermesi üzerine konseyde sinirler gerilirken, söz konusu tartışma hakkında ne karar verileceği merak konusu oldu.

İşte Survivor'ın olay yaratan fragmanı:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Çocukluğunu Anlatıp Ağlayan Turabi, Aynı Konuşmayı 2014 Survivor'ında da Yapmış
Nur Viral'in Ağzı Açık Kaldı: Canlı Yayında Kocasının Kendisini Aldattığını İfşa Eden Kadın Şoke Etti
Merve Aydın'ın Oyun Kazandıktan Sonra Sergilediği Bi' Garip Sevinç Gösterisi Dillere Düştü

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
11.01.2024

hepsi show inanmayın kendinizide kaptirmayin

Adam bu sene tiyatroya iyi oyuncular transfer etmiş reytingin dibine vurup parayı götürürkende tv karşısında millet onlar için birbirini yiyip dururken pahalılık eğitim hukuk adalet ile ilgili sorunlarını unutup derin uykuya dalacak.yetmişli yıllarda bir şarkı vardı uyu yavrum ninni seksi meksi filimlerle uyutayım seni diye nakaratı vardı çünkü o zaman furyası olan seks filimlerine karşı yapılan şarkıydı .iktidardaysa milliyetçi cephe hükümeti vardı hükümet içinde erbakan ve Türkeş Demirel ortaktı.yani değişen bir şey yok sadece zamana göre uyutma şekli değişiyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ