Herkesin Beğenisini Kazanan Haftanın En Çok Satan Kozmetik Ürünleri

Kullanıcılar tarafından en çok beğenilen ve çok yorum alan kozmetik ürünlerini derlediğimi yazımızda bu haftanın kozmetik yıldızları kıpır kıpır.

Bu hafta kozmetiğe dair aradığınız her şey bu içerikte.

'Bu içerikteki ürünler, Onedio editörleri tarafından seçilmiştir. Beğeneceğinizi umuyoruz!'

'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

*Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

1. Head & Shoulders Duş Jeli ve Şampuan Deep Cleansing

Cilt bakım formülü temiz, ferah olman ve %100’e kadar kepeksiz bir saç için saç derini etkin bir biçimde kepekten korurken tüm vücudunu nazikçe temizler.

Kullanıcı yorumu: ' Bu yorumu tam 9 kere saç yıkama deneyimi sonrası yazıyorum. Aşırı kepek sorunum olurdu. Saç derilerimde sarı tabaka oluşuyordu bu şampuanla tüm dertlerim bitti. Kokusu da güzel deneyimi de. Saçlarım daha temiz, kepek yapmıyor artık.'

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

2. Rexona Men Anti Perspirant Roll On Invisible Black & White

Siyah elbiselerinizde beyaz iz bırakmaz, beyaz kumaşlarda sarı leke oluşumunu engeller. Motionsense teknolojisiyle geliştirilen Rexona Invisible black + white deodorant, giysilerde oluşan deodorant lekelerini ortadan kaldırır. Fiziksel aktivitelerden uzak duramayan erkekler için hazırlanmış,

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

3. Maybelline New York Lash Sensational Sky High Suya Dayanıklı Waterproof Maskara

Tüm kirpiklerde kökten uca limitsiz uzunluk ve hacim etkisi! En küçük kirpiklere bile ulaşan esnek fırçası, bambu özü ve fiberler içeren 24saate kadar kalıcı formülü ile hacimli, limitsiz uzunlukta kirpik görünümü oluşturuyor.

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

4. Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Kapatıcı

Özel formülüyle göz çevresindeki yorgunluk izlerini gizler ve kusurları kapatır. Yoğun kapatıcılık sunan güçlü formül gün boyu kalıcıdır. Pratik uygulama ucu ise ultra-kolay uygulama sağlar. 

Kullanıcı yorumu: 'Ürünü ilk defa kullanıyorum. Çok yumuşak bir dokusu olup hiç iz yapmıyor. İndirimdeyken almıştım çok memnun kaldım.'

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

5. Aloevera Özlü Nemlendirici Sihirli Ruj

%99 aloevera özlü nemlendirici, sihirli ruj renk değiştiren yapısıyla dudaklarınızı karşı konulmaz hale getirecek. 

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

6. L'Oreal Paris Likit Mat Ruj - Rouge Signature

Yoğun renkleri ince bir doku halinde sevenler için L'Oreal Paris Likit Mat Ruj. Dudaklarda yokmuş hissi yaşatan hafiflik ile likit mat ruj hiç bu kadar ince ve hafif olmamıştı. Tek sürüşte yoğun renk ve mat etki ile Rouge Signature'dan vazgeçemeyeceksiniz. 12 farklı rengi ile favori renginizi belirleyin. 

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

7. Maybelline New York Siyah Eyeliner - Hyper Precise All Day Eyeliner Matte Black

Kusursuz çizgiler ve kolay uygulama için özel tasarlanmış benzersiz uygulama ucu ile mükemmel eyeliner deneyimi. Beceriksiz ellerde bile mükemmelliği yakalayın. 

Kullanıcı yorumu: 'Senelerdir kullandığım bir ürün indirime girince hemen alıyorum, kesinlikle tavsiye ediyorum 🌸'

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

8. Nascita Profesyonel 3d Kabuki Fondöten Fırçası

Cildinize  uygun fondöteni bulmak yeterince zor değilmiş gibi doğru fırçayı bulmak ayrı bir zahmet.  Nascita  fırça konusunda rüştünü ispatladı. Kullananlardan tam puan alan Kabuki Fondöten Fırçası pürüzsüz bir sürüş için yeterli. 

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

9. Bioderma Sébium Foaming Gel

Makyaj yapmayı sevdiğimiz kadar  temizliğini de sevmemiz gerekiyor. Cilt bakımının ayrılmaz parçalarından olan temizlik aşaması cildinizin sağlıklı kalması için önemli. 

Bioderma Sébium Foaming Gel; karma, yağlı ve akne eğilimli ciltler için temizleyici jel Cildi kurutmadan arındırır ve temizler. Cildin fazla yağdan arındırılmasına yardımcı olur. 

Kullanıcı yorumu: ' Doktorumun önerisiyle aldım. Karma bir cildim var ve ilk kullanımda bile farkı görebilirsiniz. Yumuşacık yapıyor parlaklık veriyor. Yüzümde kurutma yapmadı aynı şekilde yine bu markanın nemlendiricisiyle nemlendiriyorum daha güzel oluyor. Ürünün paketlemesi aşırı iyiydi ilk defa bu kadar özen gösterilmiş paketli bir ürün aldım ayrıca hızlı geldi teşekkürler.'

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

10. The Purest Solutions Leke Gidermeye Yardımcı Cilt Tonu Eşitleyici Serum 30 ml Arbutin %2 + Hyaluronic Acid

Güneşten, ağdadan ya da sivilcelerden kalan izler için içerdiği Arbutin %2 + Hyaluronic Acid ile destekleyici etki sağlayan serum son dönemin popüler ürünlerinden. Güneş kremi ile desteklendiğinde inanılmaz sonuçlar verebiliyor. 

Kullanıcı yorumu: ' Bıyık bölgemde kararma vardı. Denemediği şey kalmadı ama geçirmedi. Bu ürünü ve aynı markanın C vitamini serumunu kullandım. Güneş kremimi de ihmal etmedim. İlk haftadan lekelerin rengi açıldı.' 

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

11. La Roche Posay Effaclar Jel

Haftalardır en çok satılanlar listesinden düşmeyen La Roche Posay Effaclar Jel hassas ciltler için seçilmiş temizleyici içerikleriyle cildi nazikçe temizler, aynı zamanda cildi kirden ve fazla sebumdan arındırır. Makyaj yapmasanız dahi şehrin kirini yüzünüzden atmalısınız. Özellikle siyah noktalarınız bu şekilde azalacaktır. 

Kullanıcı yorumu: 'Yağlı karma bir cildim var. Yıllardır aynı temizleyiciyi kullanıyorum yağlı ciltler hiç düşünmeden alabilir. Ben toniği ile birlikte kullanıyorum yüzüme çok iyi geldi. Yüzdeki yağlanmayı çok iyi dengeliyor. Kargo gayet başarılı bir şekilde geldi. Ürünün boyutu da çok büyük 400 ml olduğu için uzun bir süre götürür. Bitmeden stokladığım bir ürün. Yüzümü kendine getiren tek yıkama jeli diyebilirim. Satıcıya teşekkür ederim.'

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

12. Note Cosmetics Mineral Göz Altı Kapatıcısı

Tenimizin en ince yerlerinden olan göz altları özel ilgiye ihtiyaç duyar. Diğer alanlara kullandığınız ürünler göz altınıza uygun olmayabilir. Note'un Mineral Göz Altı Kapatıcısı içerdiği kalsiyum, magnezyum, manganez ve çinko ile besleyerek bakım yapar. 

Kullanıcı yorumu: 'İlk defa kullandığım bir kapatıcı. Kapatıcılığı güzel ince yumuşak yapısıyla sürülüşü kolay, beğendim.'

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

13. Golden Rose 6'lı Mini Ruj - Mini Velvet Matte Lipstick

Size uygun rengi bulmak için fazla para harcamanıza gerek yok. Golden Rose 'un miniruj seti sayesinde birçok rengi deneyimleyebilir ve beğendiğiniz rengin büyük boyunu edinebilirsiniz. Mat ruj severler dokusuna bayılacak. Her bir ruj tam 12 kere kullanıma uygundur.

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

14. Ocean Tırnak Süs Damgalama Stamper

French yapmanın kolay yolu stamper'lar son dönemde Instagram ve Tiktok'ta viral oldu. Sadece beyaz değil diğer renklerle harikalar yaratıyor. 

Kullanıcı yorumu: 'Ürün çok güzel, özenle paketlenmiş, çok hızlı ulaştı kargom. Şekerleme ve minik hediye de çok ince düşünülmüş. Bence kurtarırsa dünyayı yine kadınlar kurtarır😊 Teşekkür ederim!🖐️'

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

15. Arifoğlu Kaş Kirpik Bakım Yağı

Doğru kaş insanın yüz ifadesini tamamen değiştiriyor. Yüzünüz için doğru kaç şeklini yakalayabilmek için bazen desteğe ihtiyacınız olabilir. Arifoğlu'nun Kaş Kirpik Bakım Yağı kullanıcılar tarafından çok seviliyor. 

Kullanıcı yorumu: 'Bayılarak kullanıyoruz. Özellikle annemin kaşlarına epey katkısı oldu. Pahalı markaların bu tarz bakım yağlarına göre birebir diyebilirim.'

Fiyatı Amazon'da gör.

Fiyatı Trendyol'da gör.

Sağlıklı Saçların Sırrı: Kolajen İçeren Saç Bakım Ürünleri
Göz Çevresi Kırışıklıklarına Karşı Savaş Açan En İyi Kremler
Herkesin Gözüne Çarpan En Çok Öne Çıkan Ürünler
Varolduğu İçin Şükredeceğiniz Kendinizi İyi Hissetmenizi Sağlayacak 12 Ürün
İndirimlerin Şahı "Mega Eylül"de Alabileceğiniz Sizi Gençleştirecek Kozmetik Ürünleri
Saç Deyip Geçmeyin! İlk Kez Saç Boyatacak Herkesin Haberdar Olması Gereken Öneriler

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili