Herkesi Trolledi mi? Avrupa'dan Sınır Dışı Edildiğini Açıklayan Mesut Can Eray'ın Yalan Söylediği İddia Edildi

Avrupa'da yaşayan Türk fenomen Mesut Can Eray, son videosunda yabancı bir kadına yönelik tavrı ve sözlerinden dolayı büyük tepki çekmişti. Bu tavrı Viyana polisini de harekete geçirmişti ve Eray bir video yayımlayarak sınır dışı edildiğini duyurmuştu. Ancak ortaya atılan yeni iddialara göre Eray'ın sözleri gerçeği yansıtmıyor.

Gelin detaylara bir göz atalım;

Sosyal medyada ürettiği içeriklere dikkat çeken ve çoğunlukla da tepki gören Mesut Can Eray, Avrupa'da yaşıyor bildiğiniz üzere.

Örneğin ‘Öp ya da Tokat At’ konseptiyle çektiği videolarda kendisini yanaktan öpecek olan kadınları bir anda dudağından öpmek gibi bir komedi anlayışı var kendisinin.

İçeriklerinde Türkçe bilmeyen kadınlara sözlü tacizde bulunan Eray pek çok kez tepkilerin odağında oldu. Hatta Jahrein, Eray hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Son olarak Türkçe bilmeyen yabancı bir kadına "Utanmıyor musun böyle gezmeye? Milletin abdesti kaçtı" diyen Eray hakkında Viyana polisi harekete geçmişti.

Hemen ardından 'Neden karı kız videosu gelmiyor (Deport mu yedim)' başlıklı bir video yayınlayan Eray, burada sınır dışı edildiğini ve Avrupa'ya giremediği, bundan sonra Türkiye'de olduğunu söylemişti.

Şurada detaylıca anlatmıştık;

Dekoltesi Olan Kadına ‘Abdest Kaçırıyorsun’ Diyen Türk Fenomen Mesut Can Eray Sınır Dışı Edildiğini Açıkladı

Ancak profilinde freelance gazeteci ve fotoğrafçı olduğunu belirten 'Esref Larsen' adlı bir sosyal medya kullanıcısı, Viyana polisiyle konuştuğunu ve olayın gerçek olmadığını yazdı. Dediğine göre Mesut Can Eray hepimizi trollemiş...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gazetelerin olayı araştırmadan servis etmesi tepki çekti en başta.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Hadi yorumlara

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

İlginç Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Utandırsa Bile Yine de Bakmaktan Geri Duramadığımız Kişiler
Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Tuhaflık Sınırlarını Zorlarken "Ya Sabır" Dedirten Kişiler
Değişik Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Utanç Kuyularında Merdivensiz Bırakan Sosyal Medya Kullanıcıları

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
11.09.2022

Şu iğrenç herifle ilgili tek bir haber bile görmek istemiyorum artık. Bir de boş bulundum instasına girip yorumlara baktım herkes yürü abi, kralsın, alfa gibi şeyler yazmış. Böyle millete böyle sapıklar müstahak. Takip edip götünü kaldıranlar düşünsün.

11.09.2022

İSMINİ YENİ GÖRDÜM VE SAYFASINA BAKTIM. 2 VIDEOSUNU 10 AR SN IZLEDİM VE UTANDIM. ERGENLİĞE YENİ GEÇİŞ YAPAN BİLİNCİ OTURMAMIŞ CINSELLIK SAKALARINI KOMIK SANAN DAHA KÖTÜSÜ KENDINI KOMİK SANAN BİR EMBESİL VE ONU TAKİP EDEN 1 MİLYONDAN FAZLA İNSAN. KADINLARI SADECE CINSELLİK OBJESI OLARAK GÖREN BEYNİYLE DEĞIL ORGANIYLA DÜŞÜNEN BİR ZAVALLI AMA MİLYON KİSİ TAKİP EDIYOR

11.09.2022

YANİ IC DÜNYALARINDA HER CANLININ YAPABILDIĞI DOĞAL BİR OLAYI HAYATLARININ MERKEZİNE KOYUP İNANILMAZ BİR OLAY GİBİ YAŞIYORLAR ANLATIYORLAR NASIL KÖRELMİS ZIHINLER BUNLARI İLK ÇAĞ KABİLELERİNE GÖNDERMEK LAZIM

Suç bunda değil bunu izleyenlerde

TÜM YORUMLARI OKU (18)