Herkese Çadır Verilip Kendilerine Verilmemesine İsyan Eden Suriyeli: 'Hiç Merhamet Kalmadı mı?'

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin büyük bir yıkıma neden olduğu Nurdağı'nda yaşayan Suriyeli bir aile, mahalledeki herkesin çadıra eriştikten sonra kendilerinin çadırsız bırakılmasına isyan etti.

2014 yılında Halep'ten Nurdağı'na taşınan Suriyeli Muhammed Halid ve eşi, mahalledeki herkesin çadır aldığını ancak kendilerinin çadıra erişemediklerini belirtirken “Hiç merhamet kalmadı mı?” diye sordu.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
28.02.2023

O tecavüzcü sapkın yağmacı pislik kesim yüzünden böyle kendi halinde yaşayıp giden insanlar da araya kaynıyor maalesef…Yazık. Böyle bir zamanda böyle olmamalı. Bende onların ülkesine dönmesi taraftarıyım ama şu şartlarda böyle yapılmamalı.

28.02.2023

Mağdur olan insana bu reva değil,milleti önemli olsa dünyanın birçok yerinden bize yardıma gelmezlerdi. Bu muameleyi kimse hak etmez..yazık ya

28.02.2023

Dayıcım iyisin hoşsun da 12 senedir memlekette size verilmeyen kalmadı! Sen bile kendi ırkının (içlerinde ki iyileri tenzih ederim) ne mal olduğunu anlamışsın bir de bizi düşün.. 12 senedir.. Lütfen o çadırı ''muz alamıyorum kızımın canı çekiyor param yok'' diye ağlayan Türk kadınına ellerinde muz ile tiktok çekerek dalga geçen kızlı erkekli o. çocuklarından iste!

TÜM YORUMLARI OKU (15)