Herkes Onu 40'larında Sanıyor: 75 Yaşındaki Çinli Adamı Görenler Küçük Dilini Yutuyor!

Her gün erken uyanıyor, kahvaltısını yapıyor ve sonra yürüyüşe çıkıyor. Düzenli olarak tam 40 senedir spor yapan Çinli adamın gerçek yaşı ise 75!

Kaynak

Yang Xinmin adlı Çinli adam her ne kadar 75 yaşında olsa da yaşını asla göstermiyor, görenler onun 40'lı yaşlarında olduğunu düşünüyor.

Fitness eğitmenliği yapan Xinmin, her sabah güne erken başlıyor, kahvaltısını yapıyor ve daha sonrasında spora başlıyor.

1980'li yılların başında vücut geliştirmeye merak salan Xinmin, ilham kaynağının aktör Arnold Schwarzenegger olduğunu söylüyor.

İngiltere merkezli Daily Mail gazetesine konuşan Xinmin, şunları söylüyor: "Egzersiz hayatımın en önemli kısmını oluşturuyor."

"Sanılanın aksine şampiyon olmak gibi hedeflerim yok. Amacım sağlıklı kalmak ve enerjimi koruyarak daha yavaş yaşlanmak."

Protein ağırlıklı beslenen Xinmin kahvaltıda 6-8 adet yumurta, domates, salatalık, yulaf ezmesi ve tavuk göğsü yediğini söylüyor.

İlginizi Çekebilir

Pazartesi Sendromuna Hayır! Yeni Haftaya Mükemmel Girmenizi Sağlayacak Pozitif Paylaşımlar
Kamufle'den Melis Fis'e Melek Mosso'dan Koyu'ya '0 Kilometre'de Haftanın Yepyeni Şarkıları
"A2 Seviyesinde Türkçesi Var": Sokakta Dolaşırken Sahibi Çağırınca Eve Gelen Kedi "Akıl Küpü!" Dedirtti

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
26.08.2024

ben daha 70 yaşında gibiyim amk bu nasıl 70

26.08.2024

tebrikler delikanlı

26.08.2024

Spor yapmak, genç kalmanın veya daha uzun yaşamanın bir sebebi değil. Spor yapmak, vücudu dinç ve diri tutmanın yollarından biri. Şimdi, sekiz milyar içinde bin kişi 75 yaşına geldiği halde, kırklarda görünmesinin sebebi, stresten uzak, genleri uzun yaşamaya müsait vs gibi nedenlerden olabilir. Bu şu demek değil: "spor yap, genç kal, uzun yaşa." rahmi koç, doksan üç yaş. Metin Akpınar, seksen ikiymiş. Mesela;"Naim Süleymanoğlu elli bir yaşında ölmüş" veya Galatasaraylı futbolcu Sedat. Kırkdört.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ