Herkes, Fenerbahçe - Galatasaray Maçındaki Mauro Icardi’nin Pozisyonunu Konuşuyor: TFF ‘Yine’ Sessiz!

Kadıköy’de oynanan ve 0-0’lık beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe - Galatasaray maçına yine futboldan çok futbol dışı konular damgasını vurdu. 

Aldığı darbe nedeniyle gözü moraran Mauro Icardi’nin durumuna isyan eden Galatasaray… 

Buna tepki gösteren Fenerbahçe… 

Pozisyonu dünyaya duyurun basın… 

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano’nun paylaşımı ve Dzeko’nun o paylaşıma cevabı… 

Ve tabii ki tüm dünya yaşananları konuşurken Türkiye Futbol Federasyonu’nun sessizliği… 

Tüm bu gelişmeler ve daha fazlası haberimizde 👇

Süper Lig’in 18. Haftasında Kadıköy’de karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray 90 dakika boyunca 1 isabetli şutun çekildiği maçta sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmada 44 faul, 7 sarı kart ve 0 gol olun tabii ki yine en çok konuşulan şey ‘futbol dışı’ konular oldu.

Karşılaşmada yüzüne darbe alan Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin gözü morardı. Karşılaşma sonrasında Icardi’nin son halini paylaşan sarı-kırmızılı kulüp şu açıklamayı yaptı:

twitter.com

Galatasaray’ın açıklamasına Fenerbahçe’den de yanıt gecikmedi.

twitter.com

Tüm bunlar olurken Mauro Icardi’ye destek olan eşi Wanda Nara da gözünü makyajla mora boyadı!

ESPN gibi dünya basınının ileri gelen kuruluşları Mauro Icardi’nin gözünün durumunu okuyucularına duyurdu.

twitter.com

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano da Icardi’nin fotoğrafını ve Galatasaray’ın açıklamasını paylaştı.

twitter.com

Fabrizio’ya tepki ise Fenerbahçeli futbolcu Dzeko’dan geldi. Yıldız oyuncu şu açıklamayı yaptı: "Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram'a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Emin ol, bundan daha iyisini yapabilirsin Fabrizio."

Tüm bunlar oldu, ortalık yangın yeri, Türkiye dışında dünya bile derbide yaşananları konuşuyor ancak Türkiye Futbol Federasyonu henüz hiçbir açıklama yapmadı…

Dev Derbide Kazanan Yok!

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Derbi Sonrası Olay Çıkmıştı: 2 Futbolcu ve İsmail Kartal’ın Oğlu İfadeye Çağırıldı
YORUMLAR
24.12.2023

dzeko formanın adamı olmuşsun 5 dakikada 😂

25.12.2023

gs lilerin kendilerin düzgün insanlar sanmaları hayatımda gördüğüm en komik olay olmaya devam ediyo, sizin hakettiğiniz bu, çirkefliğin hakkından sadece çirkeflik gelebiliyo maalesef

Pasif Kullanıcı
24.12.2023

Fenerbahçeliyim. Ama futbol futbol olana kadar takip etmeyi bıraktım. Kale direğine çarpmakla zor olacak bir iş. Ne oldu bilmiyorum ama morarma şekline bakınca direge çarpmakla olacak iş degil. Direğe çarpıp morarabilir ama çok daha farklı şekilde olur bu. Bu olay biri isteyerekten şiddet uygulayarak yaptıysa fenerbahçe hatalı.oyun oynanırken kazara bir şekilde olduysa futbolcu ve galatarasaray çok ayıp ediyor. Bütün futbolcuların ayakları morluk içinde oturup aglıyorlar mı böyle. Yabancı medyanın ilgi göstermesi tamamen yalakalık. Futbol birilerinin istediğine göre oynanmaya başladı haber yapıp bagırması o insanlara yancılık yapmayı istediğinden.

25.12.2023

aynen,kale direkleri pamuk şekerinden yapılıyor öyle bişey olamaz.

25.12.2023

Koskoca FB kulübünün düştüğü duruma bak, kale direğine çarpmış mış! Bu rezil açıklamayı yapanlara diyorum ki gidin kale direğine çarparak gözünüzün altını böyle moraltın size istediğinizi vereceğim. Bu dediğiniz bilimsel olarak imaknsız! Çünkü göz çukurunun içindeki bölgeyi düz bir direğe vurarak hasar veremezsiniz, bu imkansızdır, moraran bölgenin üst kısmında kaş, sağ tarında burun, sol tarafında elmacık kemiği var ve bu çıkıntıların içindeki bir bölgeyi düz bir direğe çarparak hasar vermek imkansızdır, mümkün olması için sadece o bölge değil, burun, kaş, elmacık kemiği gibi yerlerde de hasar olması gerekir! Rezilsiniz!

İddia ettiğin şeyin ne zaman olduğu nasıl olduğu belli değil, evine gidip paylaşım yapmanın manası nedir o zaman, bunun adı ağlamak değil de nedir? Bütün maç yerden kalkmamışsın, asıl pozisyonu stoper olmayan rakip oyuncunun karşısında şut bile atamamışsın, bu mudur lider oyunculuk?

TÜM YORUMLARI OKU (71)