'Her Yer Suç Mahali': İstanbul ve İzmir'de Tacizle Suçlanan İki Kişi Darp ve İfşa Edildi

İlk olay dün akşam saatlerinde İzmir'de yaşandı. İddiaya göre genç kadın Bornova'da yurda dönerken bir şahsın fiziksel tacizine maruz kaldı. Kadının bağırması üzerine çevreden gelen vatandaşlar tacizciyi dövdü. Tacizci polise teslim edilmesinin ardından ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Diğer üzücü hadise ise bugün İstanbul'da yaşandı. Beylikdüzü Marmara Park Alışveriş Merkezi'nde bir genç kızı taciz ettiği iddia edilen şahıs, kendisini, 'Çocuğum var, eşim hamile, şeytana uydum' diyerek savundu.

İzmir'de yaşananlar anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı 👇

Beylikdüzü'nde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise tacizci kendisini 'eşim hamile' diyerek savundu.

Olay yerine polis çağrılırken, kadının 'bana niye dokundun?' diye sorduğu şahıs 'eşim hamile, şeytana uydum' diye cevap veriyor.

Yaşanan hadiseler sosyal medyanın da gündeminde...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ayrıca bakınız 👇

Giyimi Yüzünden Bir Kadına Taciz: 'Üstüne Başına Dikkat Et, Milleti Azdırıyorsun'

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR

Oh! Çok iyi yapmışlar. Ne varsa yine İzmir'de var. Bu tipler şiddeti hak ediyorlar artık! Öbürünün de şöyle ağzını burnunu kırsalardı süper olurdu ama İstanbul'da kim kime dum duma.

02.07.2017

dövdüler ama serbest biraktiktan sonra ne anlami kalir bir daha ki sefer daha dikkatli olucak kimsenin olmadigi yerde bi kiz yakalicak nasil olsa cezasi yok der

02.07.2017

bugün plajda suriyelilerin kadinlara nasil baktigini görünce hayattan sogudum denizde 3 kadina bakip siritiyo bide dudagini öpüyomus gibi yapiyo sonra yanindaki diger suriyeliyle gülüyo felan plajda 3 4 kisi oturup etrafi izleyen suriyeliler mi dersin bir kadina kafasini oynatmadan suriyeli erkek mi dersin bugün hepsini gördüm kabus mu yasiyoz ne ara geldi bu ortadogu pislikleri

03.07.2017

Taciz olayları artmadı arkadaşlar . Kadınlar sesini çıkarmaya başladıkça olaylar gün yüzüne çıkmaya başladı sadece. Bu şerefsizleri ifşa edenlere kocaman tebrikler ... Şikayetçi olup polise versen nolucak ? Hemen salıyolar dışarı . Ben adalete güvenmiyorum. Kİmseden fayda yok. Bize bizden fayda var.

TÜM YORUMLARI OKU (61)