Her Şeyi Birlikte Yapan İkizler, Kendileri Gibi İkiz Kardeşlerle Evlendi: Dünyanın En Garip Çiftiyle Tanışın

Tüm dünya, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan tek yumurta ikizi Briana ve Brittany'nin filmlere konu olacak hikâyesini konuşuyor. Yaşadıklarıyla herkesi şaşkına çeviren ve aynı zamanda heyecanlandıran ikiz kardeşler, dünyada çok nadir rastlanabilecek bir durumla kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Gelin, ünleri yaşadığı ülkenin sınırlarını aşan ikizlerin bu eşsiz ve özel öyküsünü daha detaylı inceleyelim.

İkiz kız kardeşler hayatta her şeyi birlikte ve aynı zaman dilimi içerisinde yapmış!

Brittany ve Briana Deane, tek yumurta ikizi iki kız kardeş. Dış görünüşleri neredeyse bire bir aynı olan ikizler, hayatta her şeyi de beraber yaptılar. Aynı okulları okudular, aynı notlarla mezun oldular, aynı mesleği seçtiler, aynı iş yerinde işe başladılar ve hayatlarının tamamını birlikte geçirdiler. Yetişkin iki insan olmalarına rağmen hâlâ aynı kıyafetleri giymeleri, aynı şeylerden hoşlanmaları ve her zaman beraber olmaları; sosyal medyada da fazlasıyla ilgi gördü.

Tanıştıkları ikizler, hayatlarını tamamen değiştirdi.

Brittany ve Briana kardeşler, kendileri gibi tek yumurta ikizi erkek kardeşlerle tanıştılar. Josh ve Jeremy Salyers da tıpkı Brittany ve Briana gibi hayatlarını sürekli beraber geçiren iki erkek kardeş. Tanışan bu dörtlü arasında önce sıkı bir arkadaşlık sonra da aşk başladı. Bu noktadan sonra da hayatlarını tamamen değiştirecek adımları attılar.

Her zaman beraber olan ikizler, aynı anda evlenmeyi ihmal etmediler.

Aynı anda âşık olan Brittany ve Briana, kendileri gibi ikiz olan Josh ve Jeremy ile evlilik kararı aldılar. Evlilik tekliflerini bile aynı anda alan ikizler, düğünlerini de ortak yaptılar. Yeni hayatlarına birlikte adım atan ikizlerin aynı anda 'Evet.' dedikleri evlilik teklifi videosu, sosyal medyanın en çok tıklanan içerikleri arasında yer almayı başardı.

İkizler, aynı evde ortak bir hayat kurdu.

Evlendikten sonra aynı eve yerleşme kararı alan ikizler, burada ortak bir hayat kurdular. Yaşadıkları her deneyimi sosyal medyada paylaşan kız kardeşler, çocuk planlarının da paralel doğrultuda ilerlediğini ve aynı zaman dilimi içerisinde çocuk sahibi olmayı istediklerini duyurdular. Tabii tüm deneyimlerini aynı anda yaşayan kardeşlerden beklenen şekilde ikizler, aynı dönemde hamile kaldılar.

Doğan çocukları tıbben farklı anne babanın çocuğu olsalar da ikiz sayılıyor!

Dokuz aylık hamilelik süreci sonunda aynı zamanda doğum yapan ikizler, biyolojik olarak kendileri gibi ikiz olan çocuklarını dünyaya getirdiler. Çocukların anne ve babaları ayrı olmasına rağmen dış görünüşleri bire bir aynı. Üstelik tıbbi incelemelere göre bu iki bebek, tek yumurta ikizi kardeşlerle tamamen aynı DNA'ya sahip! Brittany ve Josh çiftinin bebekleri Jett 2021 yılının Ocak ayında doğdu ve bundan tam 3 ay sonra da Briana ve Jeremy çiftinin bebekleri Jax dünyaya geldi. İkizler çocuklarının birlikte büyüyecek olmasından son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

İkizlerin paylaştığı her fotoğraf, sosyal medyada yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Yaşadıkları benzersiz deneyimi günümüzün yeni trendi sosyal medyada paylaşan ikizler; bu sayede birçok dergi, makale ve programa konu oldu. 2021 yılında TLC kanalında Extreme Sisters adlı bir şovda bile yer aldılar. Jeremy-Briana ve Josh-Brittany çifti, yaşadıkları her yeni deneyimi ve hayatlarının birçok anını Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Yaptıkları her paylaşım ise takipçileri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Salyer ikizleri şimdilerde mutlu hayatlarını sürdürmeye devam ediyor.

Briana ve Brittany kardeşlerin farklı hikâyeleri, birçok ülkenin basınında yankı uyandırmaya devam ediyor. Böylece ikizler, her geçen gün daha çok takipçiye ulaşıyor. Kız kardeşler, ortak kullandıkları sosyal medya hesaplarından Jett ve Jax adını verdikleri çocuklarının büyüme hikâyesini ve farklı deneyimlerini paylaşmaya devam ediyorlar. 2018 yılında evlenen çiftler artık kocaman geniş bir aile olarak yaşamlarını devam ettiriyorlar. Beraber kurdukları şirketlerinde ortak olan kız kardeşler, geçimlerini de birlikte sağlıyorlar. Herkesi hayrete düşüren ikiz kız kardeşlere aileleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyoruz.

TikTok'ta Çocuk Gelin Alarmı: Küçük Yaşta Kuzeniyle Evlenen ve 2 Çocuğu Olan Fenomenin Akılalmaz Paylaşımları
Dünyanın Çivisi Çıkmış: Sevgilisi Tarafından Aldatılan TikToker, Sevgilisinin Arabasına Tuvaletini Yapmış
İskelete Dönmüş Cesedi Tam 3 Yıl Sonra Bulunmuş: Yıllar Sonra Ortaya Çıkmış En Esrarengiz Cesetler
DNA Sonuçlarını Bekliyorlar! 2 Yıldır Birlikte Olan Ünlü TikToker Çift, Kardeş Olabileceklerini Öğrendi

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
19.10.2022

zamaninda boyle bir bioloji sorusu vardi. 2 tek yumurta ikizi evlendiklerinde cocuklarinin genetik benzerligi ne olur: kuzeni, aynisi, kardesi? kafasi karisan cok kisi aynisi demisti. ilk anda 2 ikizi evlendirince cocuklarida ikiz gibi benzer olacakmis hissiyati veriyor ama genetik acidan 2 kardes yakinliginda olurlar. farkli anne babalardan ama genede kardes.

19.10.2022

bence çok tatlılar , arada swing için başka çiftte aramaz ömür boyu mutlu olurlar :)

19.10.2022

Ne güzel lan hem erkek hem kadının yedeği var :d

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ